Wonderspons

Wonderspons kopen & aanbiedingen

Probeer je hardnekkig vuil te verwijderen in huis? Zoek je iets wat net zo eenvoudig en goed werkt als een schuurpapier die je over een blok hout beweegt? Dan kan de superspons wel eens jouw nieuwe lievelingsproduct worden. De spons verwijdert niet alleen het hardnekkige vuil op vieze oppervlakten in huis, maar zelfs je schoenen kan je ermee schoonmaken!

Wil je de wonderspons gebruiken? Dan doe je dat net als iedere andere spons. Je pakt hem uit de kast, maakt hem nat, en beweegt hem met een klein beetje druk over het vieze oppervlak. Het enige verschil is dat je er geen schoonmaakmiddel aan toe hoeft te voegen. Schoonmaken hoeft niet moeilijk te zijn. Het geeft daarnaast ook veel meer voldoening wanneer het oppervlak ook schoon onder de spons vandaan komt!

Bekijk het aanbod van de beste wonderspons merken, onze ervaring en alle actuele wonderspons aanbiedingen. Verderop lees je of een wonderspons gevaarlijk is. Lees verder…

Wonderspons
Wonderspons kopen

Wonderspons aanbieding kopen

Doorlopend vind je online voordelige producten, voordeelverpakkingen en wonderspons aanbiedingen. Wij presenteren hieronder de beste deals en producten. Wanneer er geen aanbieding is, ben je alsnog verzekerd van scherpe prijzen wanneer je online een wonderlijke spons aanschaft!

Aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Welke wonderspons kopen?

De wonderspons is een betrouwbare kameraad tijdens het schoonmaken, om het werk nog eenvoudiger te maken zijn er vier wondersponsen ontworpen die, afhankelijk van de situatie net even beter werken. Hieronder kun je hier meer over lezen.

1. Melamine wonderspons

Deze spons is gemaakt van melamine. Dit is een kleurloze kristallijne stof. Het is slecht oplosbaar in water en bevat nagenoeg geen toxiciteit wat deze stof geschikt maakt om te gebruiken in de vorm van een spons. De melamine spons bevat van zichzelf al zeep.

Wanneer er wrijving is tussen het oppervlak en de schurende spons wordt het vuil eenvoudig verwijdert. Zo verwijdert het gemakkelijk koffievlekken, kleurstof vlekken, roest en nog veel meer hardnekkig vuil.

Houd er wel rekening mee als je deze spons gebruikt dat het wordt afgeraden om het in de magnetron te gebruiken. De middelen die op de spons zitten en wellicht achterblijven in de magnetron wil je liever niet verhitten en later op je eten terug vinden.

2. Witte wonderspons

Wellicht de meest gebruikte wonderspons tot nu toe is de witte wonderspons. Dit type en deze kleur kent het grootste assortiment en is een veilige koop. Ze zijn relatief klein en hebben een langwerpige vorm. Je kunt ze hierom eenvoudig opbergen in een lade in de keuken wanneer je ze niet gebruikt.

Heb je last van hardnekkige vlekken op het aanrecht, op de tafel, of in een kledingstuk, dan wrijf je eenvoudig de spons over het oppervlak.

odra je de spons nat maakt komt er een schoonmaakmiddel vrij. Naast het schoonmaakmiddel helpt ook de textuur van de spons het ongewenste vuil en vlekken te verwijderen. Ontdek het volledige assortiment en kies jouw favoriet.

3. Sorbo spons

Doordat deze sponsen steeds populairder zijn geworden en onmisbaar zijn in meeste huishoudens zijn er ook verschillende merken die een soort gelijke spons ontwikkelen en toevoegen in hun assortiment. Waaronder ook Sorbo. De wonderspons van Sorbo wordt verpakt in een tweetal. Hierdoor heb je altijd een wonderspons liggen. Wanneer de wonderspons namelijk verzadigd is verliest het zijn werking.

Het wordt door Sorbo geadviseerd om de spons eerst voorzichtig te testen op een onopvallend oppervlak. Hierdoor voorkom je dat de spons een plek beschadigd of dof maakt waar je het niet wilt. Zo is de spons bijvoorbeeld niet geschikt om te gebruiken op laminaat, parket, of op gepolijste, gelakte en glanzende oppervlakten.

Ook deze spons is gemaakt van melamine, doordat deze stof weinig water opneemt, zal de spons langer meegaan.

4. Spargo powerspons

Ook Spargo heeft de wonderspons onlangs in zijn assortiment opgenomen en kent direct een grote populariteit. De spons werkt hetzelfde als de bovengenoemde sponsen.

Het fijne aan Spargo is dat je de sponsen in een pakket van vijf stuks kunt kopen. Je maakt niet alleen de keuken er brandschoon mee, maar ook de badkuip en zelfs (sport)schoenen. Doordat deze wonderspons ook van zichzelf al een schoonmaakmiddel bevat wordt het afgeraden om het te combineren met andere schoonmaakmiddelen.

Werkt de spons niet meer zo goed? Dan is het tijd om hem te vervangen voor een nieuwe. Deze spons bestaat ook uit melamine, hij is gemakkelijk in gebruik, en doet waar die voor ontwikkeld is.

Is een wonderspons gevaarlijk?

Mensen vragen zich wel eens af of de wonderspons gevaarlijk is. Het bevat immers chemicaliën die hardnekkig vuil verwijderen. Het simpele en korte antwoord is nee, de wonderspons is niet gevaarlijk. Zoals al eerder benoemd wordt het door sommige specialisten afgeraden om het in de magnetron te gebruiken. Echter is dit ook het geval met andere schoonmaakproducten en voor de hand liggend. Gebruik ‘m puur voor het schoonmaken, bijvoorbeeld samen met een plumeau.

Schoonmaakproducten zijn voornamelijk ontwikkeld om vuil te verwijderen en niet bedoelt om het te combineren met eten, uiteraard. Ben je een dag fanatiek aan het boenen in huis? Dan kan het wel zo fijn zijn voor de huid op je handen om handschoenen te dragen wanneer je de wonderspons intensief gebruikt. De wonderspons staat ook wel bekend als powerspons vanwege de krachtige werking in de schoonmaak en dit kan irriterend werken voor je handen.

Conclusie
Iedereen ervaart schoonmaken als een prettigere ervaring wanneer een oppervlak ook daadwerkelijk schoon wordt wanneer je er overheen wrijft. Ben je uren aan het schoonmaken maar lijken de hardnekkigste plekken maar niet schoner te worden? Dan raden wij de wonderspons aan! Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring met de wonderspons, en welk type er bij jou tussen de schoonmaak spullen te vinden is! Ontdek het online aanbod wondersponsen.