Toilet Tapes

Toilet Tapes review en top 21 aanbiedingen

Toilet Tapes geeft je toilet een heerlijke geur mee en reinigt de WC zonder enige moeite. De tapes, ook wel strips genoemd, zijn razend populair en laten de traditionele WC verfrissers achterwege. 

De Toilet Tapes beschikken over een handige plakstrip en bevatten 90% minder plastic dan vergelijkbare producten. Je kunt de strips eenvoudig aanbrengen in je toilet, zonder vieze handen te krijgen. Je haalt een ontzettend duurzaam product in huis die een heerlijke geur zal afgeven, naast de fantastische reiniging.

Bekijk verderop onze ervaringen en een Toilet Tapes review. Kies voor een duurzaam toiletblok met een unieke en hygiënische plakstrip. De tapes passen op een normaal toilet, maar ook op een randloos en hoge toilet. We starten met een selectie van de beste Toilet Tapes aanbiedingen, voordeelverpakkingen en varianten.

Toilet Tapes
Toilet Tapes review

Top 21 Toilet Tapes aanbiedingen

Het assortiment van Toilet Tapes breidt in rap tempo uit en dit loopt paralel met de enorme vraag naar de producten. In het assortiment vindt je ook continu scherpe deals, aanbiedingen en voordeelverpakkingen. Ontdek de beste producten, top aanbiedingen en hardlopers…

Toilet Tapes gebruiks-aanwijzing

Hoe gebruik je Toilet Tapes? Ontzettend eenvoudig! De tapes bevatten een unieke plakstrip welke je aan je toilet kunt bevestigen. Je trekt de strip van het karton en brengt de Toilet Tape aan de zijkant van je WC aan tot ongeveer 5 tot 8 centimeter van de bovenkant. Klaar voor gebruik!

Toilet Tapes review: geweldige ervaring in het toilet met een duurzame touch

Toilet Tapes assortiment

Het assortiment van Toilet Tapes bestaat uit vele exotische en tropische geuren, maar ook meer herkenbare neutrale geuren. De verschillende geuren hebben namen als Peppermint Passion, Clean Cotton, Groovy Grass, Lushy Limes en Lovely Lavender. Vooral de Lavendel en Pepermunt geuren spraken ons aan en deze zijn wij dan ook direct gaan testen. We schreven er een Toilet Tapes review over om je te voorzien van onze ervaring met het populaire merk.

Toilet Tapes review

Wat ons als eerste opvalt zijn de fijne prijzen en het duurzame gebruik. Je kunt kiezen voor een geur naar keuze, of een voordeelverpakking met meerdere geuren. De strips zijn vrij van zout, bevatten biologisch afbreekbare zepen voor een fijne reiniging en zijn ontzettend eenvoudig toe te passen in je toilet. De geuren waren niet te sterk aanwezig en de reiniging verbluffend. Tip: je kunt Toilet Tapes ook gebruiken in je camper of caravan op vakantie!

Toilet Tapes waar te koop?

Na een geweldige ervaring met Toilet Tapes adviseren we het gebruik ervan zeker aan. In onze Toilet Tapes review las je al over het uitgebreide assortiment. Toilet Tapes verkooppunten zijn er steeds meer en juichen wij alleen maar toe. Zo koop je Toilet Tapes bij Kruidvat, Etos, Blokker en andere drogisterijen. Echter vind je online, zoals bij Bol.com, het grootste aanbod Toilet Tapes. Hier heb je ook de mogelijkheid om meerdere varianten te testen.

Bekijk ook andere populaire pagina’s: