Vileda dweil kopen

Vileda dweil aanbiedingen & top 4 producten

Geen zin meer om schoon te maken waarbij als je je omdraait en terug kijkt je weer vuil ziet? Het schrobben omdat vuil niet los laat op de vloer, zat? Kun je de dweil amper uitwringen omdat je sop zo heet is? Koop dan de Vileda dweil! Vileda is zeer krachtig, effectief, en duurzaam.

De Vileda dweil en andere producten van dit merk staan bekend om zijn (duurzame) schoonmaakproducten. Dit merk concurreert al jaren mee in de schoonmaak industrie. Vanuit ervaring ontwikkelen zij producten die de schoonmaak eenvoudiger maken waarbij het minder tijd kost. En het hele proces gewoon plezieriger wordt!

Dit is een belangrijke reden waarom hun consumenten zo blij met Vileda zijn. Daarnaast is de prijs kwaliteit verhouding ook erg goed. Waarom te veel tijd besteden aan schoonmaken als je het ook met minder kan? Ontdek de beste Vileda dweil aanbiedingen en de top 4 producten!

Vileda dweil
Vileda dweil kopen

Vileda dweil kopen: top producten en aanbiedingen

Wij testen doorlopend de kwalitatief hoogwaardige producten en presenteren hieronder onze favorieten. Daarnaast publiceren wij de actuele Vileda dweil aanbieding en voordeelverpakkingen mits voorradig. Ontdek het nu zelf!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Top 4 van de Vileda dweil

Vileda heeft diverse producten gelanceerd binnen het assortiment van de Vileda dweil. Hieronder noemen we de absolute top 4, gebaseerd vanuit onze ervaring en een persoonlijke Vileda dweil review.

Vileda ultramax turbo

Wil je dwijlen waarbij je daarna bij wijze van van de vloer kunt eten? Streepvrij en je kinderen zonder zorgen op sokken of blote voetjes door het huis laten lopen? Dan is de Vileda ultramax turbo een echte winner voor bij jou in huis. De Vileda turbo dweil staat met stip op 1 bij ons!

Dit product is een mop/dweil, een geïntegreerde pedaalbediende persemmer, een reservehoes, en je krijgt er een 2 in 1 steel bij. Die je op de gewenste lengte kunt in of uit trekken. Was je de mop in de pedaalbediende emmer, dan komt de mop er schoon uit waardoor je iedere keer wanneer je de mop uitspoelt weer schoon over de vloer kunt bewegen.

Wanneer je de Vileda dweil turbo door de persemmer gebruikt spettert er water vanaf. Om te voorkomen dat de vloer vies wordt, wordt hiervoor het spatscherm bij geleverd. Het eenvoudige systeem van Vileda Ultramax turbo zorgt ervoor dat je jouw vloer vuil vrij en streeploos kunt dweilen. Deze Vileda vloerwisser maakt het werk extra makkelijk, bekijk de producten en schaf er 1 aan!

Vileda easy wring & clean

De easy wring en clean is gemaakt om wederom de dweil eenvoudig uit te wringen. De emmer maakt ook gebruik van een roterend onderdeel aangestuurd door een pedaal bediende emmer. Deze emmer is geschikt voor mops met franjes. Met deze type mop kom je eenvoudig in de meest weg gestopte en kleine hoekjes. De kop is afneembaar en kan gewassen worden. Hierdoor begin je iedere schoonmaakbeurt met een schone mop.

Online vind je tegenwoordig een overzichtelijk en goed assortiment van de Vileda easy wring & clean, bekijk het via onderstaande button.

Vileda spin en clean

Eén van de nieuwe producten van Vileda is de spin en clean. Deze Vileda dweil is rond en wordt geleverd met een ronde emmer. Wanneer je de dweil in de emmer doet begint het te spinnen waardoor vuil en overtollig water verwijderd wordt. Het voordeel van deze type dweil is dat hij wendbaar is. Je kunt daarom hiermee niet alleen de vloer schoonmaken maar ook de plinten.

Vileda spin en clean kent scherpe prijzen en zeer goede reviews. Bekijk alle producten van de spin en clean dweil en ontdek het zelf!

Vileda ultramax

De Vileda ultramax lijkt het meeste op de ‘standaard’ dweil zoals je die gewend bent. Zijn rechthoekige vorm past eenvoudig in de geleverde emmer. De Vileda vloerwisser Ultramax is niet alleen zeer effectief en krachtig, maar heeft ook nog eens een gaaf design.

Ook deze emmer heeft een pers systeem waardoor je je eigen handen niet vies hoeft te maken of in het hete water hoeft te stoppen. Wederom een complete set om jouw vloer zo schoon mogelijk te krijgen op een eenvoudige manier.

De Vileda ultramax is een gewilde vloerwisser en zeer verstandige keuze. Bekijk het volledige assortiment en koop eenvoudig en goedkoop de Vileda ultramax dweil online!

Meer populaire producten van Vileda

Naast de complete sets zoals hierboven omschreven heeft Vileda ook losse producten in hun assortiment. Hierdoor schaf je een product aan naar wens. Wij omschrijven de meest verkochte losse dweil producten.

Vileda dweil stok

Zo heeft Vileda losse dweil stokken te koop. Vaak zo ergonomisch mogelijk ontwikkeld. Je koopt een Vileda dweil los met afneembare kop, en een telescopische steel. Doordat je de steel in en uit kunt schuiven kan iedereen hem zo lang en klein maken wat voor haar bouw wenselijk is. Hierdoor hoef je niet meer in een gekke houding de vloer te dweilen. Goed voor jou en goed voor het resultaat van de vloer. De afneembare kop zorgt ervoor dat je de dweil goed kunt reinigen na het dweilen of zelfs in de wasmachine mee kunt wassen.

Vileda emmer

De emmers zijn ontwikkeld zodat ze het vuil en overtollige water verwijderen zonder dat je jouw handen vies hoeft te maken of te verbranden aan het hete water. De pers systemen helpen jou hierbij. De emmers zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten die bij jouw dweil passen.

Vileda dweilset

Zoals hierboven omschreven kun je ook kiezen voor een volledige dweilset van Vileda, net als de Swiffer WetJet. De samenstelling van zo’n dweilset houdt vaak het volgende in: een emmer, een bijpassende vorm dweil of Vileda mop en een steel. Welke dweilset jij aanschaft, hangt natuurlijk geheel van jouw huis, voorkeur en situatie af. Lees hierboven voor de verschillende mogelijkheden of bekijk online het ruime assortiment.

Vileda doeken

Ben je opzoek naar een goede doek die vocht en vuil eenvoudig opneemt? Dan kun je hierook voor terecht bij Vileda. Vileda heeft microvezeldoeken opgenomen in hun assortiment die hiervoor zeer geschikt zijn. Het microvezel van deze doeken neemt vocht makkelijker op en het vuil blijft gemakkelijk aan de Vileda doek hangen. Hierdoor zullen de oppervlakte die je schoon wil maken nog eenvoudiger schoon te krijgen. Voor welke dweil, emmer of Vileda dweilsysteem kies jij? Via onderstaande button brengen we je naar het volledige assortiment van Vileda, zodat je binnen een dag verzekerd bent van een voordelige dweil, dweilset of één van de andere producten van dit fijne merk! Doe er je voordeel mee en verschaf jezelf enorm veel luxe en gemak. Scoor nu een Vileda vloermop aanbieding!

Ook populair in deze categorie: