Microvezeldoekjes kopen

Microvezeldoek aanbiedingen en top 3 merken

Microvezeldoekjes zijn een must-have en staan ook wel bekend als de wonderdoek! Waarom zijn ze zo gewild en populair? Omdat het het vuil weg haalt na één keer met het doekje over het oppervlak vegen. Daarnaast absorbeert het water dan welke andere doek dan ook. Nog niet helemaal overtuigd, of juist geïnteresseerd? Bekijk dan hieronder onze ervaring met de beste merken en profiteer van een microvezeldoek aanbieding!

Een microvezeldoek is een special ontworpen doek om vuil en vocht makkelijker op te laten nemen, zoals hierboven omschreven. De microvezeldoek heeft niet alleen een groot oppervlakte waardoor vocht eenvoudig opgenomen kan worden het is ook gemaakt van een speciaal materiaal, namelijk polyamide. Polyamide is een vezelrijk materiaal die uitermate geschikt is om kleine deeltjes op te zuigen of op te pakken. Hierdoor heb je bij gebruik van deze doeken dan ook geen chemische schoonmaakmiddelen nodig. Je kunt zelfs met een droge doek stof eenvoudig verwijderen. Gebruik je een natte microvezeldoek, dan verwijdert het vet en vuil zeer eenvoudig.

Bekijk de 3 beste merken en profiteer hieronder van onze selectie van de beste producten en enkele scherpe microvezeldoekjes aanbiedingen! Ervaar het nu zelf in huis!

Microvezeldoekjes
Microvezeldoek

Microvezeldoek aanbiedingen en producten

Bekijk onze selectie van de beste producten, zoals de alom bekende microvezeldoekjes, maar ook handdoeken en dekbedovertrek met de microvezel stof. Daarnaast tonen we doorlopen de actuele aanbiedingen en voordelige koopjes van dit populaire en bekende product!

Let op: deze aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Top 3 merken van microvezeldoekjes

Eenmaal op de markt ging dit product enorm hard uit de schappen, daarom zijn er meerdere bedrijven die de doekjes produceren en verkopen. Om je te helpen bij het maken van een goede keuze en beste kwaliteit van de microvezeldoek, noemen we hieronder onze top drie merken.

1. Sorbo microvezeldoekjes

De microvezeldoek van Sorbo is gemakkelijk te herkennen aan zijn groot verpakking in diverse kleuren. De kleurtjes zijn niet alleen leuk, maar vooral ook handig om de doeken te onderscheiden en voor verschillende schoonmaakklusjes te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld de groene doek uitsluitend voor de wc gebruiken, en de gele voor de keuken.

Koop je een pakket microvezeldoeken van Sorbo dan koop je ongeveer 6 microvezeldoeken van goede kwaliteit. Hun prijs kwaliteit verhouding is dan ook super en een reden waarom consumenten bij hun terug komen. De doeken kunnen zonder schoonmaakmiddelen gebruikt worden, het oppervlak waar het doekje overheen gaat zal streeploos schoon zijn zonder vuil. Stof neemt de doek droog af, vuil wordt van oppervlaktes verwijderd wanneer de doek nat is.

2. Vileda microvezeldoek

Ook Vileda heeft microvezeldoeken opgenomen in hun productie en verkoop. Vileda was nog niet tevreden met de ‘standaard’ microvezeldoek waardoor zij aan de slag zijn gegaan om het schoonmaak proces nog eenvoudiger te maken. Vileda staat dan ook wel bekend om hun innovatieve karakter en bijvoorbeeld de Vileda dweil. Ze ontwierpen om dit product nog wat extra’s te geven de actifibre doeken.

De Vileda microvezeldoekjes hebben aan de buitenkant van de doek een extra PVA- coating zitten. Door dit te doen zegt Vileda dat de doek vocht nog makkelijker absorbeert en vuil nog sneller aan de doek blijft hangen. Een echt juweeltje voor bij jou tussen de schoonmaakspullen. Wil je de doekwassen dan kan die gewoon in de wasmachine.

3. Turtle Wax microvezeldoek

Wil je de auto, camper of boot schoonmaken? Dan raden wij de microvezeldoeken van Turtle Wax aan. Turtle wax is gespecialiseerd in het schoonmaken van je geliefde voertuigen. De doek is zacht, pluist niet en lijkt op een plumeau. Wanneer je de auto wast en droog wrijft met deze doeken, dan ziet je auto er binnen de kortste keren weer schoon van vuil, en streeploos uit. De doeken hebben een oppervlakten van 40x40cm waardoor ze eenvoudig voor een groot oppervlakte te gebruiken zijn. Is de ene kant vies dan kun je hem omdraaien en de andere kant nog gebruiken.

Turtle wax microvezeldoekjes winnen enorm aan bekendheid en hebben een ongekend resultaat. Bekijk online het aanbod van Turtle Wax en ontdek het zelf in huis!


Meer microvezel producten die je kunt kopen…

Microvezeldoek (zwart en grijs)

Wil je liever geen gekleurde doeken omdat je het vuil daar wat duidelijker op ziet? Dan kun je ook kiezen voor zwarte of grijze microvezeldoeken. Deze donkere microvezeldoeken werken precies hetzelfde, nemen vocht en vuil eenvoudig op en laten het gewenste oppervlakte schoon voor jou achter. Het enige verschil is de kleur en dit spreekt veel huishoudens dan ook aan. Gebruik je een zwarte of grijze microvezeldoek, dan zul je het vuil minder op de doek zien, handig bijvoorbeeld bij het wassen van de auto. Daarnaast ziet je doeken stapel in de kast er georganiseerd en netjes uit. Bekijk het online aanbod van deze variant!

Microvezel handdoek

Naast microvezeldoeken die gebruikt worden om schoon te maken zijn er ook microvezel handdoeken verkrijgbaar. Deze zachte handdoeken drogen niet alleen fijn af, maar ze absorberen het water sneller dan handdoeken van andere materialen. Hierdoor kun je jezelf met een prettig gevoel afdrogen. Je ervaart geen harde en oude handdoeken meer, of handdoeken die het vocht niet lekker opnemen. Met een handdoek van de microvezelstof ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product en online vind je dan ook tal van fijne merken en producten. Bekijk het aanbod en haal, naast de alom bekende microvezel doekjes, ook de handdoeken in huis!

Microvezel dekbedovertrek

Naast de benoemde varianten zijn er tegenwoordig ook microvezel dekbedovertrekken verkrijgbaar. Dit dekbedovertrek kreukt niet en ligt zeer fraai op je bed. Daarnaast, wanneer je veel transpireert in de nacht, neemt de microvezeldoek stof extra vocht voor je op. Echter ventileert de deken hierdoor vanzelfsprekend wat minder. Houd daar dan dus ook rekening mee als je het snel warm hebt in bed. Het microvezel dekbedovertrek koop je in verschillende varianten. Wat ga jij als eerste schoonmaken met de microvezeldoek? Haal ze online eenvoudig en voordelig in huis en ontdek zelf de kracht van deze revolutie in je huishouden!