Paula’s Choice BHA

Ontdek de Paula’s Choice BHA review en producten

Paula’s choice heeft het leven van veel vrouwen veranderd. Het razend populaire merk kent tal van goede reviews. Oorspronkelijk komt het merk uit Amerika. De vrouwelijke oprichter achter het merk streeft ernaar om haar verhaal te vertellen, de waarheid over de huidverzorging industrie en alleen producten op de markt te brengen die door middel van onderzoek bewezen zijn de huid te helpen. 

Dit heeft zijn vruchten afgeworpen. Paula’s choice is niet alleen populair in Amerika, maar inmiddels is het product verkrijgbaar in vele landen wereldwijd waaronder ook Nederland. De tal van goede ervaringen zorgen ervoor dat het merk continu ontwikkelt en uitbreidt. Zo zijn zij bijvoorbeeld één van de eerste merken die een BHA Exfoliant hebben ontwikkeld die je op je gezicht laat zitten en je niet hoeft af te spoelen. 

Naast de bovengenoemde voordelen zijn de producten van Paula’s choice altijd wetenschappelijk bewezen, zeer effectief en geurvrij. Daarnaast bevatten de producten geen huid irriterende ingrediënten. Last but not least ben je zeer milieu bewust bezig door het gebruik van de producten. Wij nemen je mee in onze ervaring en schreven een Paula’s Choice review. Ook selecteren we de beste producten!

Paula's Choice BHA
Paula's Choice review

Paula’s Choice producten en aanbiedingen

Ontdek de beste deals en aanbiedingen van Paula’s Choice en betaal altijd een eerlijke prijs. Met producten van Paula’s Choice ben je verzekerd van een fijne huid en ga je zelfverzekerd door het leven. Bekijk de beste aanbiedingen, deals en producten, zoals de populaire BHA exfoliant en dagcreme. 

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Paula’s Choice BHA review: openbaring voor mijn huid!

Ervaring met Paula’s Choice

Mijn hele leven heb ik al last van rode vlekken en bultjes in mijn gezicht. Ik haalde bij de apotheek antibiotica zalf om er vanaf te komen. De bultjes en rode vlekken trokken weg dankzij de crème, maar er bleef een ruwe en droge huid over. Ik voelde me onzeker en bedekte mijn gezicht met foundation. Dit maakte de huid er uiteraard niet beter op. Een vriendin raadde mij de BHA Exfoliant van Paula’s choice aan. Dit veranderde mijn leven en sindsdien ben ik nooit meer een ander product gaan gebruiken. De reinigingskracht was enorm en het resultaat was al snel zichtbaar. Mijn huid voelde als herboren en dit gun ik iedereen. Daarom neem ik je maar al te graag mee in de vele voordelen die de producten van Paula’s Choice brengen, en de verschillende producten als Paula’s Choice BHA Exfoliant, Retinol, dagcrème met SPF en de Niacinamide Booster.

BHA Exfoliant

BHA Exfoliant is een huidverzorging product waar BHA in verwerkt is. BHA staat voor Beta Hydroxy Acid. Dit mengsel zorgt ervoor dat dode huidcellen los worden gemaakt. Exfoliant is ook wel bekend als een peeling. Dit is in tegenstelling tot scrubs een stuk vriendelijker voor je huid. Scrubs kunnen door de wrijving tussen de korrel deeltjes en de huid zorgen voor irritatie.

Ik ervaarde vele voordelen met het gebruik van BHA Exfoliant in de dagelijkse verzorgingsroutine. Een aantal van deze voordelen zijn:

– Verwijderen van dode huidcellen
Zoals hierboven al werd omschreven verwijdert BHA exfoliant zeer snel en effectief de dode huidcellen. Deze dode huidcellen zorgen voornamelijk voor de oneffenheden in je gezicht. Na verwijdering houd je een stralende huid over. 

– Verminderen van rimpels
Doordat in het mengsel oliën aanwezig zijn die de huid versterken zorgt dit er automatisch voor dat rimpels minder kans krijgen. BHA is één van de belangrijkste ingrediënten in alle anti-verouderingscrèmes.

– Verbeteren van de huidtextuur

BHA Exfoliants hydrateert de huid. Dit zorgt voor een verbeterde huidtextuur. Bij dagelijks gebruik zal je huid zacht aanvoelen en stralen. 

– Behandelen van acne
Naast dode huidcellen, verwijdert Paula’s Choice Exfoliant ook verstopte poriën en wordt vaak gebruikt door mensen die last hebben van acne of door mensen die acne willen voorkomen. Daarnaast bevat het mengsel ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen wat het geschikt maakt voor mensen met een gevoelige huid, net als bijvoorbeeld  slakkengel.

Stappenplan: Hoe gebruik ik de BHA Exfoliant van Paula’s Choice?

Nog een voordeel van de BHA Exfoliant van Paula’s Choice is dat het simpel te gebruiken is en toe te passen in je dagelijkse routine. Hieronder volgt een kort stappenplan, stapsgewijs naar een gezonde huid!

Stap 1: Reinig de huid

Gebruik een reiniger die geschikt is voor jouw huid. Houd er rekening mee dat sommige reinigingsproducten de natuurlijke oliën van je huid verwijderen wat een averechts effect geeft. Kijk goed voordat je een product aanschaft of het geen schadelijke ingrediënten bevat. 

Stap 2: Breng de BHA Exfoliant aan

Breng na het reinigen van de huid de BHA Exfoliant van Paula’s choice aan. Wrijf het zachtjes in op de huid. Je voelt direct verschil. Het wordt aangeraden om de Exfoliant dagelijks te gebruiken. Echter zijn er ook mensen waarbij het prettiger aanvoelt wanneer ze het om de dag gebruiken. Dit is een kwestie van experimenteren en kijken wat voor jou het beste werkt. Iedereen is immers anders. 

Stap 3: Breng een dagelijkse crème aan

Na het aanbrengen van de BHA Exfoliant van Paula’s choice kun je andere crèmes, cleansers, serums lotions of oliën aanbrengen die je hiervoor ook gebruikte. Je hoeft niet te wachten totdat de exfoliant is ingetrokken, dat gebeurt sowieso wel. Je kunt dus direct de andere producten aanbrengen. Het wordt aangeraden om dit van dunste product naar dikste te doen. Gebruik je bijvoorbeeld zowel een serum als een lotion? Breng dan eerst het serum aan en daarna pas de lotion. 

Stap 4: Dat is alles, simpeler kan bijna niet!

Heb je alle bovengenoemde stappen gevolgd, dan geef je je huid de groots mogelijke kans om zich gezond en sterk te ontwikkelen. Je huid zal er dankbaar voor zijn en dit zie je terug. Je huid glanst, voelt baby zacht en straalt. Het resultaat volgt al snel!

Het geheim van Paula’s Choice BHA

Struggle jij al tijden met een droge huid? Of heb je last van oneffenheden, acne of irritaties? Dan kan de BHA Exfoliant van Paula’s Choice wel eens precies zijn waar je naar op zoek bent. Dit uit wetenschappelijk onderbouwd merk en product, garandeert een nieuwe huid waar je trots op kan zijn. Ontdek het zelf!