Strijkwater kopen

Strijkwater kopen & de beste aanbiedingen

Heb je wel eens stil gestaan bij het water wat je in je strijkijzer stopt? Wist je dat wanneer je normaal water uit de kraan gebruikt dat er droogrest ontstaat in de gaatjes van je stoomijzer? Dat hoeft nu niet meer. Gebruik hiervoor speciaal ontworpen strijkwater!

Ondanks dat wij in Nederland het treffen met het goede drinkwater, zit er ondanks dat wel veel kalk in. Wanneer je dit regelmatig in je strijkijzer doet ontstaat er droogrest. Dit zijn kalkdeeltjes die zich ophopen en de gaatjes in je stoomijzer doet verstoppen. Hierdoor gaat je strijkijzer minder lang mee. Producenten hebben hier een oplossing voor bedacht, zacht water of strijkwater. De aanslag in je strijkijzer zal een stuk minder zijn en hij gaat daarom veel langer mee. Je zult het ook merken aan het gemak waarmee je, je kleding strijkt.

Wij selecteren de beste merken strijkwater, zoals Robijn en HG strijkspray. Tevens nemen we je mee in de actuele strijkwater aanbieding en producten die je voordelig online kunt kopen. Doe er je voordeel mee!

Strijkwater
Strijkwater kopen

Strijkwater aanbiedingen en deals

Strijkwater is verkrijgbaar in verschillende varianten, doorgaans voor scherpe prijzen. Zo is er gewoon strijkwater, maar ook strijkwater met een geur. De meest populaire geuren zijn lavendel, kamille en neutrale geuren. Online vind je tegenwoordig het meest ruime assortiment en de laagste prijzen. Bekijk hieronder onze selectie en haal het direct in huis!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Beste strijkwater merken (top 3)

Uiteraard hebben we een uitgebreide test gedaan en een selectie gemaakt van de top 3 strijkwater merken. Want ja, er zit veel verschil tussen! Hieronder leggen we uit waarom je voor één van deze drie moet gaan…

1. Robijn strijkwater

Robijn strijkwater staat bij ons met stip op 1. Robijn is het merk die we allemaal herkennen aan hun schattige kleine teddy beetje die op al hun producten, zoals Robijn wasmiddel, afgebeeld staan. Een betrouwbaar merk die van origine Nederlands is. Sinds 1971 is dit populaire merk al op de markt verkrijgbaar. Uiteraard met een reden. Zij gunnen iedereen een geniet momentje en dat doen zij door bewustwording te creëeren van de kleine dingetjes. Bij hun draait het om geuren en kleuren. Je geniet langer van de kleding of beddengoed wanneer je hun producten gebruikt.

Wil je iets strijken? Dan heeft Robijn hier met veel aandacht speciaal strijkwater voor geproduceerd. Gebruik je Robijn strijkwater, dan gaat het strijken gemakkelijker, is jouw strijkijzer beschermt tegen kalkaanslag, en ruikt het gestreken product langdurig fris, aldus Robijn.

2. HG Strijkspray

Ook HG is een Nederlands merk. Vanwege hun uitgebreide assortiment en producten die doen wat ze beloven verkopen zij hun producten in meer dan 45 landen. Zij geloven dat ‘specifieke problemen, specifieke oplossingen vragen’. Met deze gedachten ontwikkelen zij hun producten.

In hun assortiment vind je ook de HG strijkspray. Dit is een spray die je op het textiel spuit vlak voordat je het strijkt. Katoen, linnen, en viscose strijk je zonder enige moeite glad. Je maakt de gestreken wasgoed soepel, zacht en veerkrachtig.

Het fijne van de HG strijkspray is dat je op een lagere temperatuur kunt strijken. Hierdoor blijft je textiel langer mooi, en gebruik je ook nog eens minder stroom. Ontdek HG strijkwater nu zelf!

3. Nibro strijkspray

Nibro is waarschijnlijk het minst bekende merk van de drie voor veel mensen. Echter zijn hun producten niet minder. Ook zij produceren en leveren producten waar jij blij van wordt. Was en verzorg je met Nibro dan gaat alles gewoon langer mee, en zorgt ervoor dat de schoonmaak en strijkklus makkelijker en automatisch plezieriger verloopt.

Nibro strijkhulp kon daarom uiteraard niet achterblijven en zo ontwikkelde ook zij een strijkspray. De krachtige Nibro strijkspray, ook wel strijkhulp, ruikt niet alleen lekker maar zorgt er ook voor dat kreukels 2x zo snel weggaan. Je behaalt gemakkelijk en soepel een fris en glad resultaat. De Nibro strijkspray is ideaal om te gebruiken met een stoomstrijkijzer.

Strijken zonder strijkijzer?

Vaak hebben we in het hedendaagse leven al weinig tijd over. Om dan in je vrije tijd ook nog eens veel tijd te moeten besteden aan de was en strijken, worden we niet zo vrolijk van. Daarom zijn er andere manieren ontwikkeld om je kleding sneller te strijken waarbij het resultaat net zo goed is, of misschien wel beter. Hier komt geen strijkijzer of strijkbout aan te pas. Hoe doe je dat? Dat is heel eenvoudig, je kiest voor één van de volgende producten die we hierna belichten.

Dit kan een stijltang, anti kreuk spray of kledingstomer zijn. Alle drie hebben ze hun voordelen en nadelen. Maar je bent ook verzekerd van een kreukvrij resultaat op een eenvoudige en snelle manier. Gebruik je een stijltang? Zorg er dan voor dat de stijltang niet te heet staat. Je doet de textiel ertussen en beweegt de stijltang rustig naar beneden. Gebruik je liever een anti kreuk spray? Dan spray je de inhoud op het textiel, je strijkt met je handen de ergste kreukels eruit, en klaar.

Als laatste is de kledingstomer een optie. Vaak is dit een handzame stomer die je of in het stopcontact stopt, of die op batterij werkt. Ook deze beweeg je over de kreukels en de hitte zorgt ervoor dat je kreukels eruit gaan. Strijk jij de volgende keer ook met strijkwater? Kies je voor de top combinatie en gebruik je ook een strijkspray? Dan zullen jij en je textiel je hiervoor dankbaar zijn. Wij zijn benieuwd naar je ervaring! Wil je strijkwater gebruiken? Bekijk dan het aanbod…

Ook populair in deze categorie: