Droogtoren

Droogtoren kopen en de beste aanbiedingen

Met een droogtoren bespaar je enorm veel ruimte in huis. Je hangt je was met een droogtoren aan de muur, aan het plafond of een andere hoge plaats in huis. Bespaar ruimte door de hooge te benutten! Voor ieder huishouden is er een gewenste droogtoren verkrijgbaar.

Sommige mensen zullen wekelijks een was doen, andere dagelijks. Hoe vaak je ook wast, een droogtoren is onmisbaar ook al heb je een droger. Je zult immers niet al je wasgoed in de droger willen doen. De droogtorens zijn ontwikkeld om je natte was eenvoudig op te hangen zodat het de kans krijgt om te drogen. We weten allemaal dat wanneer je natte kleding niet uithangt het muf gaat ruiken. Een droogtoren is dé uitkomst!

Om je te voorzien van de juiste keuze hebben we onderzoek gedaan naar de beste merken en soorten. We laten je hieronder ook direct de beste droogtoren aanbieding en deals zien. Voor welke droogtoren kies jij?

Droogtoren
Droogtoren kopen

De beste droogtoren aanbiedingen

Wist je dat er doorlopend scherpe aanbiedingen zijn van de beste merken zoals de Leifheit droogtoren, Tomado en natuurlijk Brabantia? Deze en andere bekende merken leveren torens om je was te drogen in verschillende varianten. Wij werken onderstaande aanbiedingen doorlopend bij, om je te voorzien van de beste keuze en prijs.

Tip: aanbiedingen en prijzen wijzigen dagelijks.

Top 3 merken droogtorens

In onze ogen zijn er 3 merken die absoluut eruit springen als het gaat om kwaliteit, prijs en ruimtebesparing. Stuk voor stuk bieden deze merken droogtorens het beste assortiment en tevens tal van mogelijkheden. Alle drie de merken verkopen droogtorens die zo ontwikkeld zijn dat ze jou helpen de was zo gemakkelijk mogelijk te laten drogen. 

1. Leifheit droogtoren

doen al 60 jaar mee in deze branche. Ze hechten veel waarden aan de kwaliteit van hun producten, de functionaliteit en de levensduur. Leifheit verkoopt hun producten wereldwijd en timmert hard aan de weg met hun diverse assortiment.

Kies je voor een droogtoren van Leifheit dan kies je voor een kwalitatief goede toren. De inklapbare toren heeft plek voor vier wasmachineladingen. Ondanks zijn smalle frame kun je er dus een hoop was op kwijt. De toren is zo ontwikkeld dat hij zo min mogelijk ruimte inneemt. Verzeker jezelf van een Leifheit droogtoren en ervaar de beste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs! Doorlopend vind je ook een Leifheit droogtoren aanbieding voor de laagste prijs…

2. Tomado droogtoren

Ook Tomado is een merk die een flink assortiment huishoudelijke artikelen heeft. Van oorsprong is het een Nederlands bedrijf. Momenteel werken ze samen met een Zwitsers bedrijf. Ook zij hechten waarde aan de kwaliteit van hun producten. Ze zien graag hun klanten tevreden en streven hiernaar door producten te ontwikkelen die eenvoudig in gebruik zijn, en tegen een stootje kunnen.

De Tomado droogtoren is geschikt voor groot en klein wasgoed. Daarnaast heeft deze droogtoren 2 haken waar je overhemden eenvoudig aan kunt drogen zonder dat er een vouw inkomt. Tomado heeft er voor gekozen om hun droogtoren van een kunststof onderstel te voorzien. Zo wordt kans dat de toren de vloer beschadigt kleiner. Online kun je voordelig een Tomado droogtoren kopen, bekijk het assortiment!

3. Brabantia Droogtoren

Brabantia draait al zo’n 100 jaar mee. Net als Tomado is Brabantia van oorsprong een Nederlands bedrijf. Momenteel is er echter geen productie meer in Nederland. Hun productie is verspreid over de wereld. Duurzaamheid staat bij hun hoog in het vaandel. Ze produceren en ontwikkelen daarom ook hun producten, zoals de Brabantia droogtoren en droogmolen, op een manier waarbij ze proberen een betere wereld achter te laten.

Kies je voor een droogtoren van Brabantia, dan kies je voor een duurzaam product. De toren heeft ruimte voor twee ladingen wasgoed. Deze toren klap je ook eenvoudig in en uit, en het heeft ruimte voor kort en lang wasgoed. Zo kun je bijvoorbeeld broeken en beddengoed eenvoudig ophangen en laten drogen aan de toren. 

Droogtoren kopen: welke types zijn er op de markt?

Uiteindelijk maakt het niet uit voor welke droogtoren en merk je gaat. Ieder merk heeft droogtorens in alle soorten en maten. Het gaat er vooral om, om te kijken naar jouw situatie en wat het beste bij jou thuis past! Maar wist je dat er functies zijn en droogtorens voor iedere ruimte? Qua kleuren koop je doorgaans een droogtoren zwart of wit.

Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten droogtorens. Dit zijn de hangende torens, de inklapbare torens en de torens die je aan het plafond kunt hangen. Ieder type heeft zijn voor- en nadelen t.o.v. een normale droger zoals een luchtafvoerdroger.

Hangend aan de muur
Kies je voor een droogtoren die je op kan hangen aan de muur, dan kies je voor het besparen van ruimte. 

De toren kun je op iedere gewenste muur eenvoudig bevestigen. Houd er wel rekening mee dat wanneer je de droogtoren aan de muur bevestigt het prettig is als de gang redelijk breed is. Zo kun wanneer de toren volhangt evengoed gemakkelijk passeren. 

Droogtoren inklapbaar
Een andere optie die ook zeker aan te raden is, is een inklapbare droogtoren. Zoals het woord al insinueert kun je deze droog toren in- en uitklappen. De toren staat op de grond en kent veel ruimtebesparing doordat het in te klappen is. Gebruik je de toren niet, dan klap je hem in en zet je hem weg. Het andere voordeel van een inklapbare toren is dat je hem waar je maar wilt neer kunt zetten. Ook buiten dus.

Plafond
De derde optie is om de droogtoren aan het plafond te bevestigen. Dit kan een goede keuze zijn als je weinig oppervlakte hebt om spullen neer te zetten. Ook is het dan handig als het plafond niet te hoog is. Je wilt immers wel bij het droogrek kunnen zonder dat je op bijvoorbeeld een stoel hoeft te gaan staan. Een plafond droogtoren bespaart van alle soorten de meeste ruimte en kan op bijna iedere plaats bevestigd worden. Want los van hanglampen, heb je verder nagenoeg nooit andere dingen aan het plafond hangen. Kies bijvoorbeeld voor de zolder, of een plekje aan het plafond in het washok.

Enfin, genoeg keuze dus voor een droog toren in huis. Bekijk het complete assortiment en maak een keuze!

Ook populair op onze website…