Kledingroller en pluizentondeuse

Kledingroller voor pluizen en huisdierharen

Het kan soms vervelend zijn wanneer jij je aankleed en denkt schone kleren uit de kast te pakken, maar deze vol zitten met haren. Ook kan het zijn dat je je lievelingstrui aantrekt, maar deze vol pluizen zit. Opnieuw wassen heeft vaak geen zin, wat wel werkt is een kledingroller en pluizentondeuse!

Mensen die huisdieren hebben kennen het probleem van haren op je kleding maar al te goed. Ga je bij iemand op visite met huisdieren en heeft de kat gezellig bij je op schoot gezeten? Dan zul je ook bekend zijn met de ongewenste huisdieren haren. 

Hieronder benoemen we een aantal voorwerpen waarmee je de haren en pluisjes gemakkelijk en snel kunt verwijderen. Daarnaast beginnen we de met de beste kledingroller aanbiedingen, alsmede deals voor een pluizentondeuse en borstels. Doe er je voordeel mee!

Pluizentondeuses

Aanbiedingen en deals van kledingrollers en pluizenborstels

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Verschillende type kledingrollers en pluizentondeuse

1. Pluizentondeuse

Nederland is een koud land en we dragen allemaal wel eens iets van wol, katoen, fleece of iets dergelijks. Dat daar pluisjes aankomen is onvermijdelijk. De pluisjes met de hand verwijderen kost nog al wat tijd en frustratie. De kans dat je ze allemaal verwijderd is ook niet zo groot. Vaak denken we dat we daarom onze lievelingstrui maar weg moeten doen en in moeten ruilen voor een anderen. Echter, is er niks minder waar. Er bestaat namelijk zoiets als een pluizentondeuse.

Een pluizentondeuse werkt als een soort scheermesje. Het oppervlak dat over de kleding glijdt wordt door de mesjes afgesneden. Zodra je de pluizentondeuse over het kledingstuk hebt gehaald zul je zien dat alle pluisjes weg zijn. Deze tondeuses zijn zowel verkrijgbaar op batterij als met snoer die je in het stopcontact stopt. Koop nu de beste pluizentondeuse eenvoudig online!

2. Pluizenborstel

Zoals het woord al impliceert, is een pluizenborstel een type borstel. De kleine haakjes die aan het uiteinde van de borstel zitten haal je over de kleding heen. De haakjes zorgen ervoor dat de niet wenselijke pluizen meegenomen worden. De kleding ziet er weer uit als nieuw!

Het grote verschil tussen de pluizentondeuse en een pluizenroller is dat de pluizentondeuse op elektriciteit werkt en de pluizenborstel, ook wel hondenborstel, niet. Voor het beste resultaat raden we een pluizentondeuse aan. Heb je af en toe last van een paar pluisjes op je trui dan kan de pluizenborstel ook voldoende zijn. Bekijk het aanbod en schaf jouw pluizen verwijderaar aan! Begin vandaag nog met pluizen uit kleding verwijderen.

3. Kledingroller

Waarschijnlijk iets bekender voor de meeste mensen is de kledingroller. De kledingroller bestaat al wat langer en is verkrijgbaar in diverse maten. De kledingroller heeft een plak strip die je over de kleding rolt.

Doordat de kleding roller plakt zullen alle haartjes die op de stof aanwezig zijn aan de roller blijven plakken. Hierdoor verwijder je zelfs de kleinste haartjes snel en gemakkelijk. De strip op de plakroller zit opgerold en bestaat uit verschillende lagen. Zodra de roller vol zit met haren trek je de bovenste laag er eenvoudig af en krijg je een nieuwe (haar vrije) laag te zien. Eventueel nog even de kreukels uit je kleding halen met een kledingstomer en je bent klaar om te gaan!

4. Ontpluizer

De ontpluizer bestaat al wat langer en vele oma’s zullen deze ergens in een laatje in huis hebben liggen. De kledingontpluizer heeft een zacht gedeelte wat je over de stof heen wrijft. De pluisjes blijven hangen door het type materiaal waar dit gedeelte uit bestaat en doet zodoende dienst als zeer fijne stofroller.

De ontpluizers werken prima, maar zijn wel minder krachtig dan de pluizenborstel en pluizentondeuse. Daarentegen is een ontpluizer erg vriendelijk voor je kleding en daarom een veelgebruikt item tegen pluizen en dierenharen zoals katten en honden. 

Pluizentondeuse test: ervaringen en review na gebruik

Mijn vrouw wilde al een tijd een kat. Voor haar verjaardag dit jaar verraste ik haar met een klein harig bolletje. Ze was maar wat blij met ons nieuwe huisdier. Ik in eerste instantie ook. Ik werk bij de bank en draag daarom dagelijks een pak. Voordat ik de deur uitging pakte ik het kleine katje nog even snel op en aaide ik hem over zijn bolletje. Eenmaal op werk aangekomen zag ik pas hoeveel haren er op mijn pak zaten. Erg professioneel vond ik deze look niet. Een vriend raadde mij een pluizentondeuse aan. Wat een top ding! Ik had nog nooit van deze elektrische kledingroller gehoord, maar wil nu absoluut niet meer zonder!”

“Ik ben iemand die gek is op wollen truien. Ik heb de grootste hekel aan kou en het koud hebben vind ik nog veel erger. Ik heb een aantal wollen truien in de kast liggen die ik graag droeg. Ik ben gestopt met ze te dragen buitenshuis omdat ze vol zitten met kleine pluisjes. Echter, vond ik het zonde om ze weg te doen. Ik dook achter mijn iPad en vond tot mijn grote verbazing zoiets als een pluizenborstel. Ik heb hem direct besteld en sta iedere keer weer versteld van het resultaat! Het verwijderen van de pluisjes met een pluizen verwijderaar geeft een soort voldoening. Ik heb gelijk nog maar een paar wollen truien gekocht!”

Begrijp me niet verkeerd, ik ben gek op mijn hond Bruno. Het is een grote Duitse herder en doet geen vlieg kwaad. Het liefst knuffelt hij de gehele dag en ligt hij bovenop me als ik op de bank zit, erg gezellig! Het grote nadeel van Bruno is de hoeveelheid hondenharen die ik terugvind op mijn kleding. Naast Bruno en mijn gezin is de hondenborstel mijn beste vriend geworden. Ik neem de huisdierhaar verwijderaar overal mee naartoe en verwijder gemakkelijk de huisdierharen die Bruno achterlaat. Ik wil niet meer zonder deze handige kledingroller voor huisdierharen en raad iedereen aan ‘m in huis te halen.”

Ook populair op deze website: