Dubro ontvetter

Dubro ontvetter en reiniger

Iedereen die wel eens heeft schoongemaakt weet hoe vervelend het is als je loopt te scrubben maar het vuil of vet nooit volledig weg lijkt te gaan. Hiervoor is het merk Dubro ontstaan.

Dubro bestaat al sinds 1957 en onderzoekt dan ook al jaren naar hoe ze de beste schoonmaak producten kunnen ontwikkelen. Dubro begon in eerste instantie met het ontwikkelen van afwasmiddel, Inmiddels zijn ze enorm gegroeid in populariteit en is hun assortiment flink uitgebreid.

Het grote voordeel van Dubro is dat hun assortiment zo divers is dat er voor ieder onderdeel van het huis een ontvetter te krijgen is. Daarnaast zijn er scherpe Dubro aanbiedingen. We trappen af met de beste deals van dit moment!

Dubro
Dubro ontvetter

Beste aanbiedingen van Dubro Ontvetter

Ben je op zoek naar een ontvetter, ontkalker, afwasmiddel of een ander product van Dubro? Wij selecteren doorlopend de beste aanbiedingen, voordeelverpakkingen en deals.

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Assortiment van Dubro

Het assortiment van Dubro is divers en populair. Dit komt onder andere door de goede prijs-kwaliteit verhouding. Om een idee te schetsen van de producten van Dubro omschrijven we hieronder zes van hun populairste artikelen.

1. Dubro Ontvetter

De Dubro multi-ontvetter is geschikt voor alle vette ondergronden en staat met stip op 1. Het is veruit het populairste product uit het assortiment en kent een krachtige formule. Denk hierbij niet alleen aan een ontvetter voor keuken apparatuur maar ook aan je kleding als daar vetvlekken op zitten. Het staat dan ook bekend als een krachtige vlekkenverwijderaar

Dubro multi ontvetter is zeer geconcentreerd waardoor het zelfs aangekoekt en verbrand vet kan verwijderen. Het fijne van de Dubro ontvetter is dat hij gemakkelijk te gebruiken is. De ontvetter komt in een spray-baren fles. Je sprayt de ontvetter op de plek waar het vet zit, je laat het tien á vijftien minuten intrekken en verwijdert vervolgens eenvoudig het vet met een spons of vochtige doek.

2. Dubro ontkalker

Zodra ergens veel water gebruikt wordt, is er kans dat kalk ontstaat. Dit komt door de reactie die calcium en magnesium (die van nature in water aanwezig zijn) hebben met carbonaat (wat in de lucht zit). Ook hier heeft Dubro een oplossing voor bedacht, namelijk hun Dubro ontkalker.

Deze ontkalker verwijdert hardnekkige kalkaanslag tussen bijvoorbeeld je douchetegels of in de wasmachine. Daarnaast laat de ontkalker een beschermende laag achter wat de ontwikkeling van de volgende kalkaanslag zal vertragen. Door de krachtige samenstelling van de Dubro ontkalker ben je verzekerd van een wondermiddel en zeg je dag tegen iedere vorm van kalk!

3. Dubro badkamerreiniger

De badkamer is vaak aan een schoonmaak beurt toe. Dit komt doordat er vaak een vochtig klimaat hangt en omdat we onszelf er iedere dag ontdoen van ons eigen vuil. Badkamers hebben vaak kleine hoekjes en randjes waar vuil en schimmels blijven hangen. Dubro heeft hier de badkamerreiniger voor ontwikkeld.

Deze badkamerreiniger van Dubro is effectief in het verwijderen van zeepresten, kalkaanslag en schimmels. Je kunt het onder anderen spuiten op de wastafel, het bad, in de douche en op het toilet. Ook bij de badkamerreiniger spuit je de inhoud op het vette oppervlak en verwijder je het vervolgens met een natte doek of spons.

4. Dubro afwasmiddel

Het product waar het allemaal bij begonnen is, is het Dubro afwasmiddel. Het begon bij een afwasmiddel dat in 1957 is samengesteld en wat door de jaren heen verbeterd is. Met dit afwasmiddel weet je zeker dat je, je vaat schoon krijgt. Je kunt het afwasmiddel in verschillende maten krijgen.

Het verschil met Dubro afwasmiddel en andere afwasmiddelen is dat het erg geconcentreerd is en de werking hierdoor vele malen beter is. Door deze concentratie hoef je minder van het middel te gebruiken waardoor je langer met de inhoudt van een fles kunt doen. Daarnaast bevat het afwasmiddel Tee Trea olie wat een natuurlijk antibacterieel middel is. Dit zorgt ervoor dat het afwasmiddel het vet op je vaat gemakkelijk en grondig verwijderd. Wat de hygiëne bevordert.

5. Dubro allesreiniger

Ben je iemand die het niet prettig vind om voor elk oppervlak een ander middel te moeten gebruiken. Kies dan voor Dubro allesreiniger. Dit krachtige en geconcentreerde middel is geschikt om vet en vuil op vrij wel alle oppervlakte te verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan pannen, doucheschermen, de oven, het fornuis, de vuilnisbak, lampen, auto’s, schoenen en meubels.

Dubro verkoopt dit product met als verzekering dat je de allesreiniger er in één keer af kan spoelen waarbij je geen strepen achterlaat. Daarnaast is het super krachtig op alle oppervlakken. Ook bij de allesreiniger is het een kwestie van het middel spuiten op de vuile of vette ondergrond, vervolgens laat je het een paar seconden intrekken en kun je het daarna afspoelen met een natte doek of wonderspons. Dus wederom, gemakkelijker kan bijna niet!

6. Dubro doekjes

Dubro heeft ook speciale multi-ontvetter doekjes ontworpen. Het fijne aan deze doekjes is dat ze gemakkelijk te pakken zijn. Mors je bijvoorbeeld op de tafel dan kun je een doekje pakken en het vuil snel en eenvoudig wegvegen. De Multi Ontvetter doekjes vind je in veel huishoudens en wint snel aan populariteit. Doordat je met 1 doekje al veel vuil kunt opnemen ben je ook nog eens voordelig uit.

De praktische Dubro hygiene doekjes hebben ook een aangename geur. Ze zijn zowel verkrijgbaar in de geur citroen als in eucalyptus. De doekjes zorgen ervoor dat er een goede hygiëne op vele oppervlakken in ons huis blijft.

Dubro is in ons land erg bekend als een merk die producten ontwikkelt die je helpt bij het reinigen van je huis. Denk hierbij aan de badkamer, maar ook als tapijtreiniger. Naast reinigen, bewaken de producten van Dubro ook de hygiëne in en rondom je huis. Het diverse en uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat ieder oppervlak schoon te krijgen en te houden is. Daarnaast staat Dubro bekend om zijn goede prijs-kwaliteit verhouding. Bekijk het assortiment en ervaar het zelf in huis!