Geurolie kopen

Beste geurolie aanbieding en merken

Geurolie is ontwikkeld om elke plek in huis lekker te laten ruiken! Wist je dat er meer dan 100 verschillende geuren zijn? Vaak bestaat de olie uit een mix van verschillende geuren. Wij selecteren de fijnste merken, geurolie aanbiedingen en meer…

Geurolie is een geconcentreerde pure olie die gemaakt wordt van bijvoorbeeld planten, bloemen, kruiden, etc. Doordat de olie geconcentreerd is heb je niet veel van de olie nodig om het lekker te laten ruiken. Je kunt de olie bijvoorbeeld in een schaaltje doen en in de woonkamer zetten, ook is het mogelijk om een drupje olie in stinkende sportschoenen te doen, om het als diffuser naast de wc te zetten, en ga zo maar door.

Ontdek verschillende type geurolie toepassingen, zoals een brander, geurchips of diffuser. We trappen af met een persoonlijke selectie van scherpe geurolie sales en aanbiedingen en onze favoriete merken.

Geurolie
Geurolie kopen

Wat zijn de beste geurolie aanbiedingen?

Geurolie kopen doe je voordelig online. Er zijn tal van populaire en fijne geuren te koop met ieder zijn eigen charme. Wij hebben onze meest gewaardeerde geurolie geuren, branders, diffusers en voordeelpakketten op een rijtje gezet. 

Let op: prijzen kunnen dagelijks wisselen.

Populaire geurolie producten

Doordat de geurolie op zoveel diverse plekken te gebruiken is, zijn er ook verschillende producten ontwikkeld om het jou en degene met wie je in huis woont het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Om je een idee te geven van de mogelijkheden noemen we hieronder vier veel gebruikte manieren om geurolie te gebruiken.

Geurolie brander

De aromabrander of geurbrander is speciaal ontwikkeld om gedurende een lange tijd een prettige geur in je huis te creëren. De geurbranders zijn vaak voorzien van een lont die je aansteekt. Je voegt jouw favoriete etherische olie toe en steekt de lont aan. De langzame verbranding van de lont zorgt ervoor dat de geur zich blijft ontwikkelen en verspreiden door de kamer waar de geurolie brander staat.

Daarnaast kan het ook zijn dat de aromabrander zo ontwikkeld is dat je er zelf nog een kaars in kunt zetten. Lees hieronder bij het kopje geurchips meer erover, of bekijk alle geurolie branders via onderstaande button.

Geurolie diffuser

Een diffuser is iets wat de meeste mensen wel kennen. Het is vaak een klein voorwerp die bij de wc staat. In de diffuser zit een waterreservoir die één keer in de zoveel tijd een beetje van het water in de lucht sproeit. Dit is zo weinig dat het haast lijkt op damp. De damp in dit geval wordt dan gemengd met de geurolie naar keuze. De olie wat vrij komt wanneer de diffuser er een klein beetje uitblaast zorgt voor de aangename geur. De geur verspreidt zich en wanneer de geur verminderd spuit de diffuser nogmaals een beetje in de lucht.

Gebruik je jouw olie in een diffuser, dan zal de geur vaak wat minder geconcentreerd zijn, en minder lang blijven hangen. Tenzij je bijvoorbeeld een Geurwolkje diffuser hebt die je op tijd in kunt stellen. Dan kun je zelf bepalen hoevaak de olie zich door de kamer zal verspreiden.

Geurolie voor kaarsen

Zoals het woord al insinueert zijn geurkaarsen een kaars waar een bepaalde geur vrij komt wanneer je hem aansteekt. Kies je voor een kaars van geurolie, dan werkt dit in principe hetzelfde als een andere geurkaas. Het grootste verschil zit hem in de geur intensiteit. Zo zal een kaars waar geurolie in verwerkt zit een sterkere geur afgeven. Wanneer olie heet wordt veranderd het van geur. Steek je dan dus je kaars aan, dan zal de geur vrij komen wanneer de olie warm wordt.

Het leuke en vooral ook fijne van geurolie kaarsen is dat ze in verschillende groottes, kleuren, en geuren verkrijgbaar zijn! Daarnaast gaan ze een lang tijd mee en zullen ze een constante geur blijven afgeven, zolang als de lont brandt.

Geurchips (populair)

Geurchips zijn kleine, vaak ronde, tabletten. In de geurchips zit olie verwerkt die een aangename geur afgeven wanneer zij warm worden. Er zijn geurbranders ontwikkeld waar je de geurchip eevoudig op kunt leggen. Onder de chip is een ruimte waar een kaars of waxinelichtje kan staan. Steek je de kaars aan, dan wordt de chip verhit en zal het zijn geur afgeven.

Ook deze geurchips zijn in veel verschillende geuren verkrijgbaar. Bekend zijn bijvoorbeeld de Bolsius geurchips. De branders zijn in verschillende maten, kleuren en materiaal te koop.

De beste geurolie merken

Scentchips geurolie

Scentchips is een Nederlands merk die in 2012 is begonnen met het ontwikkelen van waxchips. Inmiddels is hun geurolie assortiment reuze en groeit dit merk in populariteit in ons land. Het leuke aan scentchips is dat ze hun geuren lijn zo ontwikkeld hebben dat de geuren niet los staan van elkaar. Je kunt ze eindeloos combineren en ontdekken wat jouw lievelingscombinatie is. Een must have!

Ashleigh & burwood geurolie

Een merk wat al lange tijd een hoofdrol speelt in de parfum industrie is het merk Ashleigh & burwood. Vader en zoon zijn in 1993 in Engeland begonnen aan hun eigen parfumlijn. Na veel jaren ontwikkelen is ook hun assortiment groot en kun je de geur kiezen die het beste bij jou en je situatie past. Het bedrijf hecht veel waarde aan familie, geur, kwaliteit, en creativiteit. Dat zie en ruik je in hun heerlijke producten.

Bridgewater geurolie

Bridgewater is ook een Engels bedrijf die je wellicht wel van naam kent. Ook zij ontwikkelen onder anderen de bekende Bridgewater geurolie. Hun sterk geconcentreerde oliën gaan lang mee en je kunt bij Bridgewater, net als bij de andere bovengenoemde merken, kiezen uit een ruim assortiment geuren. Bekijk de geuren en prijzen via onderstaande button en haal het in huis!

Ook populair in deze categorie: