Etherische olie

Etherische olie kopen & de beste aanbiedingen

Een product wat balans brengt voor de huid en ziel? Dat is wat etherische olie doet met je. Het fijne is dat ze in heel veel verschillende geuren verkrijgbaar zijn. Voor iedereen iets wils dus!

Etherische oliën zijn sterk geconcentreerd mengsel van geurstoffen. De geurstoffen worden gewonnen uit plaatmaterialen. Bloemen, kruiden en ook vruchten worden gebruikt. Iedere samenstelling heeft zijn eigen voordelen. Zo zal de ene bijvoorbeeld pijn verlichten en de andere bacteriën verwijderen of helpen met in slaap komen. 

Het komt er op neer dat je zelf kunt kiezen welke ervaring je wilt en met welk doel je de etherische olie gebruikt. Bekijk hieronder de beste etherische olie aanbieding van dit moment en onze top 3 merken!

Etherische olie
Pure etherische olie

Etherische olie aanbiedingen & voordeelproducten

Online vind je tegenwoordig het meest ruime aanbod en assortiment van deze pure olie. Wij selecteren daarom doorlopend de beste aanbiedingen en merken van etherische olie puur en andere varianten. Bekijk ze hieronder!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Top 3 merken van Etherische olie

Er zijn diverse bedrijven die etherische oliën produceren en verkopen. Niet alle merken zijn kwalitatief evengoed. Daarom hebben we hieronder onze top drie merken voor jullie uitgeschreven. Kies je één van deze top merken? Dan zullen jouw zintuigen, lichaam, en ziel je dankbaar zijn! Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen en welke geurolie jouw voorkeur heeft.

Chi etherische olie

Koop je je etherische olie van Chi? Dan koop je olie die gemaakt is van de meest recente oogsten. Chi werkt nauw samen met hun boeren en kiest alleen voor de hoogste kwaliteit. Over de hele wereld winnen ze hun olie uit bomen, bloemen, kruiden en planten. Dit is dan ook een reden waarom ze 150 verschillende etherische oliën in hun assortiment hebben waar je uit kunt kiezen. 

Chi etherische olie wordt verpakt in kleine glazen flesjes die je gemakkelijk open en dicht kunt draaien. Hierdoor is dit merk ook leuk om cadeau te geven. Ontdek het assortiment en koop dit fijne merk van etherische olie!

Jacob Hooy etherische olie

Jacob Hooy is een bekend merk wanneer het gaat om gezondheid en natuurlijke producten. Ook zij hebben etherische oliën in hun assortiment gemaakt van de kwaliteit die we van hun gewend zijn. Zij kiezen dan ook voor de meest “voorkomende” geuren die we herkennen zodra we ze ruiken. Denk bijvoorbeeld aan lavendel. 

Lavendel staat bekend om zijn rustgevende eigenschappen. Druppel je de lavendel olie van Jacob hooy in je diffuser en zet je hem in de slaapkamer? Dan kan dat je slaap positief bevorderen. 

Je kunt bij Jacob Hooy etherische olie ook kiezen uit verschillende maten flesjes. Zo kun je mixen en matchen met verschillenden hoeveelheid oliën naar voorkeur van gebruik. 

Rituals etherische olie

Bij Rituals geloven ze dat thuis geen plek is maar een ervaring. Met hun producten proberen ze iedere dag een ervaring te creëren waar mensen graag naar terugkeren en waar ze zichzelf kunnen zijn. Ze staan voornamelijk bekend voor hun bad en doucheproducten, en crèmes. Vaak zitten etherische oliën verwerkt in deze producten. Dit is dan ook de reden waarom de producten zo lekker ruiken.

Naast deze producten heeft Rituals etherische olie die je in hun diverse verschillende diffusers kunt doen. 

Koop je etherische olie van Rituals? Dan kan je er van op aan dat je een olie koopt van goede kwaliteit, ontwikkeld door professionals. 

Welke biologische etherische olie producten zijn er?

Er zijn twee manieren waarmee de etherische oliën het meest gebruikt worden. 

Etherische olie diffuser

Als mensen hebben we diverse zintuigen. Eentje daarvan is reuk. Wanneer wij bepaalde geuren ruiken kan dit invloed hebben op onze gemoedstoestand. Denk bijvoorbeeld maar als je partner iets aan het koken is als je thuis komt uit werk. De geur maakt waarschijnlijk blij of/en je krijgt er honger van. Diverse emoties oproepen kun je door middel van de etherische oliën ook oproepen. 

Om dit gemakkelijker te maken en om de mogelijkheid te bieden om de door jouw gewenste geuren in jouw omgeving te verspreiden zijn er diffusers ontwikkeld. 

Een diffuser is een klein apparaat waar je een mengsel van water en een etherische olie in doet. Door middel van trillingen wordt het water omgezet in stoom. Het water wordt niet verwarmd waardoor de moleculen in de etherische olie in takt blijft. De diffuser nevelt af en toe en verspreidt zo de aroma door de lucht. Vaak kun je zelf de tijd instellen hoe vaak de diffuser de nevel door de lucht verspreid. 

Pure etherische olie

Je kunt de etherische oliën ook puur gebruiken. Je kunt op diverse manieren je zintuigen bewust maken van de olie, en zo je lichaam laten beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken van de olie voor massages, een aantal druppels in bad toe te voegen, of zelfs door inname. 

Wil je etherische oliën innemen? Laat je dan goed inlichten door een specialist. Bekijk dan goed de kwaliteit en werking van het type etherische olie.

Er zijn online tal van pure etherische olie producten te vinden. Het aantal merken dat deze olie op de markt brengt groeit ieder jaar. Vooral het afgelopen jaar worden de producten enorm veel aangeschaft.

De prijzen van deze pure variant zijn doorgaans nog erg gunstig. Wél zien we de eerste merken al in tarief stijgen, wacht dus niet te lang met het aanschaffen van jouw favoriete producten. Via onderstaande button brengen wij je op de hoogte van de beste pure etherische olie van dit moment! Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen met dit populaire product!

Ook populair in deze categorie: