Slakkengel

Slakkengel kopen + de werking

Onze huid is een onderdeel van ons lichaam, die ons beschermt tegen allerlei ziektes en infecties. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat ons lichaam, letterlijk tegen een stootje kan. Om de huid in een zo goed mogelijke staat te houden, zijn er diverse middelen op de markt verkrijgbaar. Eén hiervan is slakkengel.

Slakkengel bestaat al geruime tijd en is vandaag de dag weer immens populair in menig huishouden! Met deze gel bescherm je je huid tegen bijvoorbeeld acne, littekens en meer. Naast het beschermen, heeft het ook een genezende factor.

Wij zijn meerdere soorten slakkengel gaan testen en vertellen je over onze ervaring. We selecteren de beste merken, slakkengel aanbiedingen en meer…

Slakkengel

Slakkengel kopen – de beste aanbiedingen

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

De beste slakkengel voor je huid

1. Slakkengel tegen acne

Acne, er zijn veel mensen en vooral pubers die last hebben van vervelende puistjes. Naast dat we ons hier vaak voor schamen zorgen de bultjes ook voor irritaties aan de huid. Iedereen weet dat wanneer we aan de puistjes zitten het vaak alleen maar erger wordt. Slakkengel is de uitkomst voor veel mensen die last hebben van acne.

De samenstelling, zoals hierboven omschreven, werkt tegen het ontstaan en verminderen van acne. Puistjes ontstaan doordat talg ophoopt. De vijf ingrediënten gaan de talg te lijf waardoor acne verminderd en zelfs verdwijnt. 

Het kan zijn dat de acne na de eerste keer insmeren met slakkengel verergert, dit komt omdat alle afvalstoffen uit het lijf worden gehaald. Schrik hier dus niet van, dit is een goed teken, en geeft blijk van dat de gel doet wat hij moet doen! 

2. Slakkengel tegen litteken crème

Een litteken is een beschadiging van de huid. Iedereen heeft ze wel ergens op hun lichaam en als je een beetje leeft dan is de kans groot dat je er in de jaren nog wel een aantal bij gaat krijgen. Het fijne van de slakkengel is dat wanneer je het op het litteken smeert het de huid verzorgd en herstelt.

De slakkenslijm die als hoofdingrediënt in de gel aanwezig zit heeft een genezende werking. Het litteken zal daardoor minder opvallend worden en vervagen. Daarnaast zorgen de andere ingrediënten ervoor dat de huid weer steviger aanvoelt.

3. Slakkengel tegen cellulite

Cellulite ontstaat door een toename van vetcellen in het onderhuidse bindweefsels. De bloedvaatjes vernauwen waardoor vocht en vet blijven hangen. Het bindweefsel verhard en dit zie je terug op de huid.

Vaak vinden mensen dit niet mooi en willen het weg hebben. Het wordt ook wel een sinaasappel huid genoemd doordat de huid bobbelig aanvoelt en putjes krijgt. De slakkengel helpt hiertegen. Wederom door de werking en samenstelling van deze unieke gel. Doordat deze gel tot diep in de huid intrekt en een genezende werking heeft, neemt de zichtbaarheid van cellulitis af. 

4. Slakkengel tegen pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn bruine vlekjes die op diverse plekken op ons lichaam zitten. Soms al vanaf onze geboorte, maar het kan ook een gevolg zijn van blootstelling aan de zon of door beschadiging van de huid. De huid is hier kwetsbaarder waardoor verzorging belangrijk is. Smeer je de slakkengel op de huid waar de pigmentvlekken zitten, dan geef je het de extra verzorging en bescherming die het nodig heeft. 

Zoals je hierboven kunt lezen is slakkengel geschikt voor diverse huidaandoeningen. Heb je geen last van de bovenstaande huidaandoeningen, sluit het gebruik van slakkengel dan niet uit. De gel werkt ook preventief en verzorgt de huid ook wanneer deze er op het eerste oog gezond uitziet. Een beetje extra verzorging kan immers nooit kwaad! Helemaal niet als het om onze huid gaat. 

Slakkengel werking tegen littekens, acne en pigmentvlekken

Slakkengel, het klinkt misschien een beetje gek, maar dit wondermiddel wordt al jaren lang door veel verschillende mensen dagelijks op hun huid gesmeerd. Je zult je nu afvragen of deze gel ook slakkenslijm bevat? En wat is de werking van slakkengel? We beginnen met de vijf ingrediënten waaruit de gel is samengesteld.

Slakkenslijm/Allantoïne
Allatoïne is vanwege zijn genezende werking in verschillende gezondheidsmiddelen verwerkt. Slakkenslijm bevat deze stof van nature. Hierdoor is dit ook het hoofd ingrediënt van de slakkengel. 

Collageen 
Collageen verzorgt en verbetert aanzienlijk de kwaliteit van de huid. 

Eiwitten 
Eiwitten voeden en verzorgen de huid. 

Vitaminen 
Vitaminen voeden en verzorgen de huid ook net als de eiwitten. Het toedienen en opnemen van vitaminen en eiwitten, zijn beide noodzakelijk om de huid gezond te houden.

Glycolzuur 
Deze stof, glycolzuur, verwijdert dode huidcellen die op of in de huid achter blijven. 

Door de samenstelling van slakkengel is dit gezondheidsmiddel vooral geschikt tegen huidaandoeningen als acne, littekens, cellulitis en pigmentvlekken. Het kan deze aandoeningen aanzienlijk verminderen en voorkomen.

Hoe gebruik in slakkengel?

Slakken gel kun je het beste op een gereinigde huid smeren. Zo kunnen de ingrediënten diep in de huid trekken. Het kan zijn dat de huid droog aan gaat voelen na het regelmatig insmeren van de slakkengel. Smeer je na de slakkengel een zachte zalf op de huid, dan is dit probleem makkelijk op te lossen. Slakkengel kan je gewoon dagelijks gebruiken. Het bestaat immers uit alleen huidvriendelijke ingrediënten.

Ben jij de eerst volgende die de slakkengel gaat proberen om zo je huid te verzorgen en te beschermen? Dan horen wij graag jouw ervaringen met deze gel! Ontdek het uitgebreide en populaire assortiment van slakkengel producten en ervaar het zelf!

Ook populair op deze website: