WC blokjes

Toiletblok aanbieding & de beste merken

Een toiletblok is onmisbaar in je WC en draagt bij aan de hygiëne in je toilet. Door de samenstelling van een toiletblokje ervaar je na iedere spoelbeurt weer een fris en bovenal schoon toilet. Een wc blok gaat tot wel 300 spoelbeurten mee en je koopt een toiletblok van Geberit, Glorix, Witte Reus, Ambi Pur en andere top merken.

Na iedere spoelbeurt wordt er een reinigend schuim in de wc aangebracht, waardoor de hygiene behouden blijft en je toiletpot minder vaak gereinigd hoeft te worden. Een toiletblok doet immers al het belangrijkste werk! Ook hebben de toiletblokken een anti-kalk werking en ervaar je een zeer langdurig schoon en fris toilet.

Om jouw toilet te voorzien van een glanzend resultaat na iedere spoelbeurt, adviseren wij je om een toiletblok te kopen van een bekend merk. Wij zijn op onderzoek uitgegaan en nemen je mee in onze review en ervaring met de beste toiletblokjes merken. Daarnaast tonen we hieronder continu de beste toiletblok aanbieding van dit moment. Ervaar zelf de kracht van een toiletblok!

Toiletblok.jpeg
WC blok

Toiletblok aanbieding & voordeelverpakkingen

Met een toiletblok aanbieding betaal je nooit teveel voor een krachtige reiniging van je WC. Vooral de top aanbieder bol.com biedt doorlopend fijne aanbiedingen, waardoor je extra goedkoop uit bent bij iedere spoelbeurt. Tip: koop een voordeelverpakking voor een extra goedkope toiletblok én zodat je niet continu een nieuwe aankoop hoeft te doen. Ook wanneer je beschikt over 2 of meerdere toiletten in huis is dit een bijkomend voordeel.

Scoor een actuele wc blokjes aanbieding aanbieding…

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

De 6 beste toiletblok merken

Er zijn tal van merken die toiletblokjes en de beste wc blokjes aanbieden. Wij zijn op onderzoek uitgegaan en ervaren bij 6 merken het beste resultaat. Deze merken liggen erg dicht bij elkaar en doen niet voor elkaar onder. Daarom hebben we deze merken op een rijtje gezet, allen met een uitgebreid assortiment. Wil je van een merk het assortiment zien? Klik dan op de button eronder en bekijk de actuele prijzen van wc blokken!

Geberit toiletblok

Met een Geberit toiletblok haal je kwaliteit in huis! Deze Geberit DuoFresh Sticks lijken erg op Toilet Tapes en zijn eenvoudig in gebruik. Velen bestempelen Geberit als het beste wc blok merk.

Je toilet zal langdurig schoon en fris blijven en Geberit toiletblokjes zijn ook nog eens erg voordeligJe toilet wordt, in tegenstelling tot veel andere wc blokjes, gespoeld met helder blauw water. Geberit DuoFresh is daarom ook nog eens een fraaie toevoeging aan je toilet. De inhoud van de Geberit sticks bevatten geen chloor of andere vervelende toevoegingen. Veilig in gebruik én biologisch afbreekbaar dus! Hoe gebruik je Geberit toiletblokjes? Plaats het eenvoudigin een houd aan je toilet en geniet tot wel 120 spoelbeurten per verpakking. Je koopt een Geberit toiletblok in een verpakking met 8 tot zelfs 96 DuoFresh sticks, waardoor je maanden vooruit kunt.

Witte Reus WC blok

Het Witte Reus WC blok is een bekende speler als het gaat om toilet blokjes. Ook dit bekende merk belooft een hygiënisch schoon toilet met het gebruik van deze blokjes. Net als Witte Reus waspoeder bevat het wc blok een krachtige en herkenbare formule voor het beste resultaat in je WC. Ook word kalkaanslag met gemak verwijderd én tegengegaan.

Een Witte Reus toiletblok creëert een reinigend schuim bij elke spoelbeurt, met de juiste hoeveelheid. Tussen de schoonmaakbeurten door wordt de vorming van vuil tegengegaan, erg fijn! Je kunt Witte Reus WC blok kopen in verschillende geuren, zoals een heerlijke frisse Citrus geur. Je WC schoon en fris houden is een makkie met Witte Reus van de eerste tot laatste spoeling. Het karton van Witte Reus toiletblokjes én de houder zijn recyclebaar. Ontdek alle geuren van Witte Reus wc blokjes.

WC eend toiletblok

Het WC eend toiletblok is al sinds jaar en dag één van de meest bekende spelers op de markt, misschien wel de beste. Ook deze reiniger helpt kalkaanslag voorkomen en reinigt met het meest simpele gemak je WC. De geur die wordt verspreid wordt door velen geroemd en blijft tot wel 3 weken ruiken in je toilet. Bekende varianten van WC Eend toiletblok zijn bijvoorbeeld Ocean Fresh, Lavendel en Pine Fresh toiletblokken.

Extra fijn aan het WC Eend toiletblok is de navulling. Met een WC Eend navulling ben je extra voordelig uit en ervaar je oneindige reinheid. Urineaanslag, kalkaanslag en andere nare restjes zijn verleden tijd, net als het vervangen van je toiletblok! WC Eend brengt een stimulerende geur aan, dit moet je zelf ervaren! Eenvoudig in gebruik en ook nog eens erg goedkoop. Ontdek alle varianten van een WC Eend wc blok…

Ambi Pur toiletblok

Ambi Pur is een merk dat door velen herkend zal worden. Vooral het Ambi Pur toiletblok staat hoog aangeschreven en is zeer populair in menig toilet. De WC blokjes zijn zeer krachtig, voordelig en maken met het grootste gemak schoon. Je kunt een Ambi Pur toiletblok kopen in vele geuren en varianten. Wij zijn enorm tevreden over de reinigende kracht van deze toiletblokjes.

Het assortiment kent vele verrassingen en is erg uitgebreid. Misschien ken je de Lemon variant wel, of Ambi Pur Wc Flush mét handige navulling. Net als WC Eend kent Ambi Pur meerdere varianten van de toiletblok navulling en ervaar je zo de hele dag door een fris ruikend toilet. Ook de voordeelset is in trek, waarmee je vaak tot wel 6 blokjes tegelijk in huis haalt voor een langdurige frisheid. Heb je een nieuw toiletblok nodig? Kies dan voor de Ambi Pur toiletblokken starterskit en haal deze krachtige toilet reiniger in huis!

Airwick toiletblok

Airwick heeft een herkenbare geur en brengt, naast de toiletverfrisser, ook geparfumeerde toiletblokjes in je huishouden. Van frisse oceaanmist tot Hibiscus geur en van een heerlijke citroengeur tot Turquoise, het aanbod van deze WC gigant is ongekend. De ervaringen van gebruikers zijn geweldig en dit zie je terugkomen in de beoordelingen en reviews. Het Air Wick toiletblok gaat lang mee en Air Wick belooft tot wel 10 weken lang frisheid met slechts 1 blokje!

Het design is zeer fraai en de samenstelling brengt verschillende voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan het gedag zeggen van kalkaanslag, een aangename geur in je toilet én ook nog eens de mogelijkheid om een voordeelverpakking in huis te halen van 6 tot 12 wc blokjes. Zoals je ziet zijn wij razend enthousiast over Air Wick en is het letterlijk geslaagd in onze persoonlijke test. Bekijk het overzichtelijke aanbod en haal Airwick toiletblokjes in huis!

Glorix WC blok

Last but not least zetten wij de Glorix toilet blok in het zonnetje. Glorix biedt meerdere producten en je kent dit merk bijvoorbeeld van de bleek, doekjes, badkamer spray en andere producten. Maar vooral het Glorix WC blok wint terrein en vind je tegenwoordigin menig huishouden. Ben je uitgekeken op een bepaald geur? Dan kies je gemakkelijk en voordelig voor een andere geur uit het assortiment.

Opvallend aan een Glorix WC blok is bijvoorbeeld de gekleurde reiniging die wordt aangebracht na iedere spoelbeurt. Tot wel 300 spoelingen gaat deze toiletreiniger mee en zo bespaar je op de intensiteit dat je zelf moet schoonmaken. Ook deze hanger is 100% recyclebaar en gaat kalk te lijf. Bij het eerste gebruik vouw je de hanger open, hang je je Glorix toiletblok over de rand van je toilet en de rest gaat vanzelf. Bij iedere aanraking met water komt er een geweldige samenstelling vrij die je toilet fris en schoon houdt. Ontdek het zelf!

Ook populair in deze categorie…