Waszakken

Waszak kopen & tips over de beste waszakjes

Wist je dat menig huishouden niet meer zonder waszakjes zou willen? Het gebruik van een waszak wint aan populariteit en wij vertellen je graag waarom!

Een waszak groot of klein beschermt je wasgoed in de trommel van je wasmachine tegen rotatie en scherpe onderdelen van kleding. Afhankelijk van het soort textiel zorgt deze rotatie voor wrijving en beschadigingen. Waszakken en wasnetjes zijn dé oplossing!

Doordat de ritssluiting van een goede waszak netjes is weggewerkt, voorkom je beschadigingen aan je wasmachine. Het water en wasmiddel bereikt gewoon je kleding binnenin de zakjes en wordt grondig gereinigd, zonder beschadiging. Lees verder…

Waszak
Waszakje

Waszak en wastassen kopen

Om je te voorzien van de beste merken wasnetten en wastassen selecteren wij doorlopend de beste deals. Je doet er goed aan om meerdere maten of een voordeelverpakking te kopen, zodat je voor iedere type was voorzien bent van de juiste zakjes. Met een grote wastas maak je het compleet!

Welke waszakken kun je kopen?

Zoals beschreven dienen waszakjes meerdere doelen en kun je ze gebruiken voor allerlei doeleinden. Je kunt waszakjes kopen in vele varianten en prijzen. Met een multifunctionele waszak was je veilig je kleding, lingerie of schoenen in de wasmachine. Online koop je varianten als een waszak zwart, lingerie waszak, waszak voor vuile was en grote waszakken. Wij geven je enkele tips over het gebruik van een wasnet of grote waszak en de beste producten om waszakken kopen nóg makkelijker te maken.

Waszak voor BH

Het slijten van je lingerie, zoals een BH, is we het laatste wat je wilt in de wasmachine. Door het gebruik van en waszak voor BH’s zorg je goed voor je lingerie en voorkom je het slijten of beschadigen. De bandjes en rafels zijn vaak kwetsbaar, hetgeen je kunt voorkomen met een waszakje bh naar keuze. Wist je dat een bh zakje wasmachine proof wordt gemaakt? Veilig voor je lingerie én wasmachine! Bekijk het aanbod en de prijzen…

Wastas kopen

Om je was eenvoudig te verplaatsen en vervoeren kun je een wastas gebruiken. Zo’n tas wordt vaak geassocieerd met een grote waszak, echter zijn de tassen voorzien van een handige draagband t.o.v. waszakken groot. Door het gebruik van een wastas blijven nare geuren binnenin de tas en kun je zonder enige zorgen je was meenemen.

Wasnetjes

Wasnetjes zijn vaak wat kleiner en zeer geschikt voor kleine kledingstukken. Denk hierbij aan je favoriete blouse, ondergoed, babykleding of andere stoffen die je niet wilt laten slijten of beschadigen. Een wasnet groot of bijvoorbeeld een baby wasnet laat water en wasmiddel eenvoudig door en droogt naderhand snel op aan een wasrek of droogtoren. Haal nu jouw wasnetje in huis!

Wat is een waszak en waarom moet ik het kopen?

Waszakjes heb je in allerlei maten en uitvoeringen. Zo zijn de kleine was zakjes bestemd voor kleine wasjes. Door de bescherming profiteer je met zo’n klein zakje al van grote voordelen! Bescherm je BH’s, schoenen, t-shirts of andere wasjes tegen slijtage, bijv. door een bh waszak of sokken waszak. Doordat de ritssluiting wordt voorzien van een beschermstukje, zal het overige wasgoed in de trommel of de wasmachine zelf niet beschadigen. De zakjes zijn bestemd voor alle type wasstanden en temperaturen. Bescherm je kwetsbare kleding en begin vandaag nog met het gebruiken van een waszak voor wasmachine.

Wasnet

Een waszakje wordt vaak ook wel aangezien als een wasnetje. In principe zijn deze netjes veelal gelijk aan de zakjes, echter worden waszakken vaak geleverd met een handig trekkoord. Hierdoor kun je het zakje na gebruik ophangen aan een waslijn, wasrek of een andere plek. Een wasnet groot of wat kleiner wordt gemaakt van polyester en beschermt de was tegen pluizen en kreuken. Je koopt ze in verschillende maten en kleuren. Je zult na eenmalig gebruik nooit meer een favoriete kledingstuk als een BH zonder wasnet wassen. Koop jouw waszak voor in de wasmachine!

Grote waszak

Een grote waszak met trekkoord biedt een ander doel dan de kleine waszakjes. Met zo’n grote waszak berg je snel en makkelijk je vuile was op! Doordat de was zakken een groot formaat hebben kun je hier veel was in kwijt, extra handig dus voor gezinnen en grote huishoudens. De waszak groot sluit je snel en makkelijk af met het trekkoord. Zo worden nare geurtjes van je kleding niet verspreid én kun je de zak eenvoudig verplaatsen en meenemen. Kies voor een grote waszak met draagband als je de zak ergens mee naartoe wilt nemen.

Onze ervaringen

Wat zijn de voordelen van waszakjes?

Nadat wij zijn gaan testen met het gebruik van deze zakjes en netten, willen wij niet meer zonder! De levensduur van alle type kleding werden verlengd en slijtage was niet meer aan de orde. Daarnaast wassen wij geregeld schoenen en katoen met een waszak, wat weer als nieuw uit de wasmachine zakjes komt. Tip: met schoenverf kun je je schoenen een gave nieuwe kleur meegeven, nadat je je schoenen in een waszak hebt gereinigd.

Het grootste voordeel is natuurlijk de optimale bescherming. Scherpe voorwerpen van textiel komt minder met elkaar in aanraking. Tevens worden wasmiddelen goed doorgelaten en drogen de zakjes snel op. We zijn vooral fan van een bh waszakje, waszak met rits en een baby wasnet. Wij raden iedereen het gebruik van waszakken en netjes aan!