Wassorteerder

Wassorteerder kopen en de beste aanbieding

In de huidige tijd gaat het leven snel en hebben we niet veel tijd over. Kleine trucjes kunnen alledaagse dingen net iets gemakkelijker maken. Wassen is iets wat we allemaal moeten doen.

Gelukkig bestaan er tegenwoordig wasmachines die ons daar een handje bij helpen. Om het wasproces nog iets soepeler te laten lopen en om te voorkomen dat je de witte was bij de bonte was gooit, of je favoriete wollen trui te heet wast, bestaat er een fijne wassorteerder. 

Met een wassorteerder scheidt je je was in handige vakken en wordt het wassen een feestje. Een wassorteerder bestaat vaak uit 2, 3 of 4 vakken en de prijzen liggen doorgaans erg laag. Wij selecteren de beste wassorteerders én aanbiedingen!

Wassorteerder
Wassorteerder wieltjes

Selectie van de beste wassorteerders en fijne aanbiedingen

Het assortiment van wasmanden om je was te sorteren breidt continu uit en vele huishoudens willen niet meer zonder. Kies voor een wassorteerder met vakken, opvouwbaar of zelfs met wieltjes. Wij selecteren de beste aanbiedingen van dit moment, zodat je bent verzekerd van de beste deal!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Soorten wassorteerders

De meeste wassorteerders zijn tegenwoordig verkrijgbaar met zowel twee, drie als vier vakken. Hierdoor ben je direct verzekerd van voldoende ruimte en sorteervakken. Wij brengen je op de hoogte van de voordelen van 2, 3 of 4 vakken. Desgewenst kun je zelf kiezen voor handige extra’s, zoals uitschuifbare zakken, een wasmand op wieltjes en meer!

Wassorteerder met 2 vakken

Kies je voor een wassorteerder van twee vakken dan kies je voor een compacte sorteerder. Je kunt nu twee type was scheiden. Welke was je in welke bak doet, is geheel aan jou. Heb je veel verschillende soorten kleding dan kan twee vakken wellicht wat aan de kleine kant zijn.

Het voordeel van een wassorteerder met 2 vakken is dat het erg weinig ruimte in beslag neemt. Daarnaast ben je het meest voordelig uit doordat de prijzen lager zijn dan bij 3 of 4 vakken. Bekijk alle wassorteerders met 2 vakken die online verkrijgbaar zijn.

Wassorteerder met 3 vakken

Kies je voor een wassorteerder met drie vakken dan is de wassorteerder vanzelfsprekend groter dan die met twee vakken. Het voordeel van drie vakken is, zoals je waarschijnlijk wel kan indenken, dat je nu drie type was kunt scheiden. Kies niet alleen voor een vak waar witte was en bonte was in kan maar ook één voor wol of je jeans. 

Het aanbod wasmanden met 3 vakken is erg uitgebreid en huishoudens kiezen het meeste voor deze 3 vakken wassorteerders. 

Wassorteerder met 4 vakken

Ben je iemand die graag alle was zorgvuldig scheidt dan kan een sorteerder met vier vakken precies zijn waar je naar opzoek bent. Je kunt nu je was in vier type was scheiden. Zo kun je niet alleen op kleur scheiden bijvoorbeeld maar ook op materiaal of je kunt kiezen voor een speciaal vak voor de sportkleding.

De viervakken sorteerders nemen vaak wel het meeste ruimte in beslag. Echter als je een gebrek aan ruimte hebt kun je ook kiezen voor wassorteerders met kleinere vakken. Hierbij past er uiteraard wel minder was in. Het is hierbij kiezen of delen. 

Wassorteerder met vakken kopen; onze ervaring

Er zijn verschillende wassorteerders op de markt verkrijgbaar. Vaak hebben mensen een wasmand. Een wasmand heeft één vak waar de vuile was in gedaan kan worden. Iedere wasmand is weer net eventjes anders. Wil je liever tijd besparen en de was al scheiden voordat je het naar de wasmachine brengt, koop dan een wassorteerder. Dan zorg je niet voor één vak waar de was in kan stoppen, maar meerdere. Zo kun je bijvoorbeeld de was al op kleur scheiden. Daarnaast kun je ook kiezen voor:

Wassorteerders op wieltjes
Wieltjes zijn vooral handig als je de wasmachine ergens anders is dan waar je de was verzameld, of als je een groot huishouden hebt. Moet je de trap op of af met je wasmand dan zijn wieltjes wellicht niet de meest geschikte keuze.

Verticaal & horizontale sorteerders 
Er zijn een hoop mensen die was sorteren en dit op hun eigen manier doen. Zo kiest het ene huishouden voor wassorteerders die boven elkaar zitten en andere mensen gebruiken liever horizontale sorteerders. Het ene is niet beter of slechter dan het andere. Gebruik je een horizontale sorteerder dan is je sorteerder vanzelfsprekend breder. Kies je voor een verticale sorteerder dan komt de sorteerder wellicht hoger van de grond en bespaar je ruimte door in de hoogte te werken.

Labels
Wil je het jezelf helemaal gemakkelijk maken kies dan voor een wassorteerder die gelabeld is. Er staat dan op de vakken wat er in moet. Zo staat er bijvoorbeeld op het ene vak wit en op het andere vak bond.

Scheidingsvakken
Zoals besproken is het fijne van een wassorteerder ten opzichten van een wasmand dat je de was kan scheiden. De scheidingsvakken zorgen ervoor dat je niet bij de wasmachine de gehele inhoudt van de mand op zijn kop hoeft te gooien om vervolgens de was eruit te zoeken. Heb je scheidingsvakken en gooi je de was in de juiste vakken? Dan scheelt dit je een hoop gedoe!. Je kunt nu gemakkelijk één van de vakken legen in de trommel en de was aanzetten. De kans dat je kleding stukken bij de verkeerde was gooit, wordt een stuk kleiner. Gooi je regelmatig was in de wasmachine die eigenlijk niet bij de rest van de was kon? Dan is een wassorteerder precies wat je zoekt. Kies voor een wassorteerder met twee, drie of vier vakken en maak het jezelf gemakkelijk!