Kledingstomer kopen

Beste kledingstomer aanbiedingen en merken

Een kledingstomer is onmisbaar! Sommige kledingstukken gaan nou eenmaal kreuken, dit heeft vaak te maken met het materiaal waar ze van gemaakt zijn. Koop je een kledingstomer? Dan kun je met een kleine moeite de kreukels uit je kleding strijken en ook nog eens vieze geurtjes verwijderen!

Een kledingstomer is niet hetzelfde als een strijkijzer (lees hier verder over onderaan de pagina). Echter hebben beide machines wel een aantal dingen met elkaar gemeen. Kledingstomers of handstomers krijgt zijn stroom door middel van een batterij. Daarnaast zit er een waterreservoir aan en de handstomer wordt verwarmt. De stoom die daarbij vrij komt zorgt ervoor dat kreukels uit de kleding verwijdert wordt wanneer je het over de stof beweegt. Door de hitte die er vrijkomt worden bacteriën gedood en daarmee ook nare geurtjes.

Bekijk de beste kledingstomer, top aanbiedingen en aanbevolen merken zodat je verzekerd bent van een goede aankoop!

Kledingstomer
Kledingstomer kopen

Kledingstomer aanbieding & korting

Bekijk onze aanbevelingen omtrent de beste kledingstomer aanbiedingen, deals en goed beoordeelde merken.

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

De 4 beste kledingstomer merken

Uiteraard hebben we uitvoerig getest en een top 4 samengesteld met de beste stomers en de merken die ze ontwikkeld hebben. Koop ze eenvoudig online met gratis verzending.

1. Philips kledingstomer

Philips is reuze bekend wanneer het aankomt op elektrische apparaten en huishoudelijke apparatuur die het ons net even wat makkelijker maken. Dit bedrijf werkt al 130 jaar aan innovatie die gericht is op de gezondheid en welzijn van mensen. Het merk heeft, naast de populaire Philips stoomstrijkijzer, ook diverse kledingstomers in hun assortiment. Deze betrouwbare tools van Philips hebben over het algemeen een lange levensduur, zijn prettig in gebruik, en zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

Bekijk alle Philips kledingstomer producten en aanbiedingen en ontdek het zelf!

2. Tefal kledingstomer

Ook Tefal is bekend geworden door de productie van kleine huishoudelijke apparaten. Met hun 60 plus jaren kennis en ervaring in deze branche maken ze producten waar hun klanten blij van worden. De Tefal kledingstomer is daar maar één voorbeeld van. De reden voor het maken van de kleding of handstomer was voor Tefal eenvoudig. Ze wilde een product creëren die tijd bespaard, comfortabel is in gebruik, en gebruik maakt van een natuurlijke stroomkracht.

Koop je een handstomer van Tefal? Dan heb je 2 jaar garantie, en is het product 15 jaar repareerbaar. Daarnaast verkoopt Tefal bijpassende accessoires waaronder een pluisborstel die je aan de kledingstomer bevestigt. Hiermee kun je eenvoudig pluisjes van kleding verwijderen.

3. Steamone kledingstomer

Dit merk is ook wel bekend onder de naam innovation. Van origine ontwikkelde zij confectiekleding en ontdekte puur toevallig de kledingstomer tijdens een zakenreis. Ze gebruikten de stomer sindsdien voor al hun kleding voordat het de catwalk opging. Hun missie was simpel, ze wilde iedereen kennis laten maken met het gemak van deze tool. Ze zijn daarom zich volledig gaan richten op het produceren en verkopen van dit kleine handsame apparaat,

Koop je een SteamOne kledingstomer, dan koop je een model die met veel liefde is ontwikkeld. Je krijgt een tool die bestaat uit onder anderen goede technologie en mooie designs. Daarnaast is het apparaat praktisch en eenvoudig in gebruik. De kleding moet er volgens hun altijd perfect uitzien, en deze tool zal je daarbij helpen.

4. TriStar kledingstomer

Bij TriStar geloven ze erin dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om producten aan te schaffen die het leven iets makkelijker maakt. Hun prijs kwaliteit verhouding is daarom voor hun erg belangrijk. Onnodige technische snufjes worden weggelaten waardoor ze producten kunnen creëren die voor iedereen toegankelijk zijn.

Koop je een kledingstomer van TriStar? Dan kies je voor een betrouwbare handstomer die je makkelijk meekunt nemen, een eigentijdse design heeft, en door iedereen gebruikt kan worden. En dit allemaal voor een goede prijs!

Kledingstomer of strijkijzer? Onze review en ervaring

De vraag die vaak gesteld wordt is of de kledingstomer de strijkijzer kan vervangen. Sommige leveranciers zullen zeggen van wel, andere zullen aanraden om het strijkijzer nog even in de kast te laten staan. Onze eigen ervaring hiermee is dat de kledingstomer ideaal is voor onderweg of als je wat kleine kreukels snel wilt verwijderen. Daarnaast is een kledingstomer ideaal wanneer er nare geurtjes in de kleding zitten omdat deze ook verwijderd kunnen worden door de kledingstomer.

Helemaal vervangen van de kledingstomer voor een strijkijzer raden wij niet aan. De combinatie van de twee is echter goud waard. Heb je grote lakens die je wilt strijken? Dan is een strijkijzer (met strijkwater) wel zo fijn. Ook duurt het strijken met een kledingstomer langer dan met een stoomstrijkijzer omdat het oppervlak kleiner is en hij minder heet wordt. De stoomreiniger of handstomer is weer ideaal wanneer je een blouse uit de kast trekt en de paar kreukeltjes die erin zitten nog net even weg wilt strijken.

Helemaal ideaal is de kledingstomer voor onderweg. Je stopt hem zo in je bagage tas, en je kunt hem gebruiken waar je maar wilt, bijvoorbeeld op vakantie. Houd tijdens het aanschaffen van een handstomer wel rekening met de verschillende specificaties. De ene zal bijvoorbeeld meer stroom kunnen opwekken dan een andere, of kan het zijn dat de ene stomer meer tijd nodig heeft om op temperatuur te komen, en zo zijn er nog een aantal andere dingen waarin ze kunnen verschillen.

Ook populair op onze website: