Luchtontvochtiger kopen

Beste Luchtontvochtiger aanbieding en merken

Een luchtonvochtiger zorgt ervoor dat overtollig vocht in de gewenste ruimte wordt opgezogen. Je hoeft dus geen onnodig last te hebben van vieze geurtjes, waterschade en andere problemen die overtollig vocht met zich meebrengen.

Wanneer er in een ruimte in huis onvoldoende ventilatie aanwezig is, neemt de hoeveelheid vocht toe. Het gevolg hiervan kan zijn dat je schimmel groei krijgt, schade aan meubels, goederen, muffe geurtjes, en meer. Daarnaast kan het ook nog eens gezondheidsklachten met zich mee brengen.

Schaf je een luchtonvochtiger aan? Dan heb je van de bovengenoemde gevolgen geen tot bijna geen last meer. Er zijn veel diverse luchtontvochtigers verkrijgbaar. Hieronder zetten we de populairste merken voor je op een rijtje. Daarnaast zoeken we doorlopend naar de beste luchtontvochtiger aanbieding en deals. Bekijk ze hieronder!

Luchtontvochtiger
Luchtontvochtiger aanbieding

Luchtontvochtiger aanbiedingen

Een luchtontvochtiger kopen is mogelijk in verschillende prijsklassen en van vele merken. Het assortiment is doorgaans overzichtelijk en voorzien van enkele toppers. Daarnaast zijn er doorlopend kortingen en aanbiedingen. Hieronder vind je een overzicht van de beste luchtontvochtiger aanbieding, scherpe prijzen en de beste merken.

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Beste luchtontvochtiger merken

Nu je weet wat de voordelen en beste prijzen zijn, brengen we je op de hoogte van onze ervaring met de top merken. Een luchtontvochtiger, niet te verwarren met een luchtbevochtiger, plaats je op diverse plaatsen in huis en geeft je iedere dag weer veel plezier. Bekijk de beste merken en alle producten!

Trotec luchtontvochtiger

Trotec is een merk die diverse apparaturen ontwikkelen voor zowel in huis als buitenshuis. Hieronder valt ook hun brede assortiment aan luchtontvochtigers. De kwaliteit van Trotec wordt alom geroemd en daarom staat deze in onze persoonlijke top 4. 

Schaf je een Trotec luchtontvochtiger aan, dan heb je online de keuze uit diverse maten, soorten, en prijzen. Afhankelijk van waar je de luchtonvochtiger wilt plaatsen in huis en de hoeveelheid vocht die erop gezogen moet worden per dag kun je bij hun een juiste keuze maken. Bekijk het assortiment van dit top merk.

Cecotec luchtontvochtiger

Cecotec is een merk die gespecialiseerd is in huishoudelijke apparaturen. Afhankelijk van de wensen van de klant passen ze hun producten aan. Het is dan ook niet voor niks dat ook zij een divers assortiment luchtontvochtigers hebben ontwikkeld. Zo kun je bij hun een luchtontvochtiger kopen met een dagelijks capaciteit van 300ml. Wil je een grotere? Dan zijn ze ook met een capaciteit tot wel 20Liter verkrijgbaar.

Wederom is het afhankelijk van waar je de Cecotec luchtontvochtiger neer wilt zetten, en voor welk doeleinden je hem wilt gebruiken. Weet je dit? Dan kun je de juiste ontvochtiger aanschaffen en op een gewenste plaats in huis neerzetten. 

Qlima luchtontvochtiger

Een absolute topper is de Qlima luchtontvochtiger. Ook Qlima ontwikkelt al sinds jaar en dag kwalitatieve huishoudelijke apparaturen en heeft hun assortiment aangevuld met zes verschillende luchtontvochtigers.

De zes verschillende machines hebben ieder hun voordelen. Zo heeft de ene meer opslag ruimte om vocht in op te slaan, en werkt de andere bijvoorbeeld met een handige timer.

Kies je een model van Qlima? Dan mag je hem vaak ook nog eens 30 dagen vrijblijvend testen. Wij durven wel te stellen dat Qlima die 30 dagen met vlag en wimpel doorkomt!

Delonghi luchtontvochtiger

Delonghi ken je waarschijnlijk wel, bijvoorbeeld van hun gewaardeerde koffiezetmachines. Delonghi hecht veel waarde aan een gezonde leefomgeving, dit houdt voor hun in wonen zonder schimmels en in een gefilterde ruimte. Hiervoor is dan ook de De’Longhi luchtontvochtiger ontwikkeld.

De zeven verschillende ontvochtigers zijn wederom zo ontwikkeld dat er bij ieders situatie één past. Of het nou de grote van de opslagcapaciteit is, of de extra functies. Bij Delonghi is ook de keuze reuze en geheel aan jou. Ontdek alle producten van Delonghi en profiteer van gratis verzendkosten!

Waar plaats je een luchtontvochtiger in huis?

Hierboven benoemen we al vaker dat het afhankelijk is van waar je de luchtontvochtiger in huis zet, welk type je het beste kunt aanschaffen. Daarom vertellen we je hieronder een aantal voorbeelden waar je een ontvochter in huis kunt plaatsen.

Luchtontvochtiger in de kelder

Er zijn veel huizen die beschikking hebben over een kelder. Vaak is de kelder niet goed afgesloten en slecht geïsoleerd. Een raam zul je immers niet snel vinden in een kelder. Dit is dan ook een reden waarom veel mensen een luchtontvochtiger in de kelder zetten. Doe je dit niet, dan is de kans groot op schimmel en een onhygiënische lucht en geur, die schadelijk kan zijn voor de gezondheid.

Mensen komen niet vaak in hun kelder, maar dient het voornamelijk als opslagruimte. Het kan erg vervelend zijn wanneer je er iets wilt pakken het volledig onder de schimmel zit omdat de ruimte te vochtig is. Zet je er een luchtontvochtiger neer, dan heb je dit probleem niet meer. Heb je geen ruimte in de kelder? Dan kun je er ook voor kiezen om een vochtvreter in de kelder te plaatsen.

Luchtontvochtiger in de badkamer

In de badkamer gebruiken we de douche en of een bad. Hier komt veel condens bij vrij. Wanneer de badkamer slecht geventileerd is kan het vocht de ruimte niet verlaten. Dit zorgt er dan voor dat de ruimte gedurende een lange tijd vochtig blijft. Dit zie je vaak als eerste terug in schimmel plekken tussen de tegels, of in het putje van de douche en wasbak. Uiteindelijk kan het ook voor schade zorgen aan het plafond en de muren. Zelfs een goed schoonmaakmiddel als The Pink Stuff kan hier nauwelijks tegenop!

Een luchtontvochter is daarom ook noodzakelijk in een badkamer als je blijvende schade wilt voorkomen. Helemaal wanneer de ruimte slecht geventileerd wordt!

Luchtontvochtiger in de slaapkamer

Afhankelijk van de slaapkamer, de hoeveelheid ventilatie mogelijkheden en de locatie, is het zeker niet gek dat een slaapkamer te veel vocht ophoping kan hebben. Zowel vocht van onze eigen transpiratie als van buiten kan in muren en kledingkasten trekken. Dit veroorzaakt schimmel en muffige geurtjes. Om dit voor te zijn wordt het geadviseerd om een luchtontvochtiger in de slaapkamer te plaatsen. 

De meeste luchtontvochtigers kun je eenvoudig verplaatsen. Je zou er dan ook voor kunnen kiezen om de machine in alle ruimtes te gebruiken. Dit kun je doen door ze van de ene kamer naar de andere kamer te tillen en ze aan te zetten. Zo verklein je de kans aanzienlijk op waterschade, vochtplekken en ongewilde vieze geurtjes.

Voordat je een luchtontvochtiger gaat kopen, wil je eerst weten hoeveel mocht er in huis is. Hiervoor kun je het beste een vochtmeter kopen. Voor welk merk en welk type luchtontvochtiger kies jij? Ontdek het complete assortiment en doe er je voordeel mee!

Luchtontvochtiger in kelder?

Heb je een zeer vochtige kelder en wil je hier wat aan doen? Denk er dan eens aan om een luchtontvochtiger in je kelder te plaatsen! De hoge luchtvochtigheid is zeer nadelig voor de muren, verf en natuurlijk de producten die je in je kelder hebt staan. Een luchtontvochtiger in je kelder helpt hiertegen!

Stille luchtontvochtiger in kelder

Je wilt natuurlijk niet dat er geluid uit je kelder komt. Kies daarom voor een stille variant en plaats deze in je kelder. Juist doordat een kelder doorgaans een kleine ruimte is, hoef je niet de duurste en beste luchtontvochtiger te kopen. Een goedkoper model die minder oppervlakte ontvochtigd is al voldoende in je kelder!

Let op handige opties

Naast een stil model, is het ook wenselijk om op andere opties te letten bij een luchtontvochtiger in de kelder. Een absolute tip is om voor een groot waterreservoir te gaan, zodat je niet vaak het water hoeft te legen. Met een afneembaar waterreservoir ben je tevens zo klaar. Kijk daarnaast goed of het product energiezuinig is én of ‘ie automatisch uitschakelt wanneer het reservoir vol is. Bekijk alle luchtontvochtigers voor in je kelder!

Ook populair in deze categorie: