Ontdek Philips

Philips stoomstrijkijzer kopen? Ontdek de beste aanbiedingen

Snel klaar met strijken, wie wil dat nou niet? De stoomstrijkijzers van Philips zijn zo ontwikkeld dat ze effectief en snel alle kreukels uit je kleding of bedlinnen verwijderen!

Wat is het geheim? De Philips stoomstrijkijzer heeft onder anderen een krachtige stoomgenerator. Ga je met de strijkijzer over de kreukel, dan is het direct kreukvrij. Geloof je het niet? Probeer het dan zelf!

Naast dat de strijkijzers van Philips zo efficiënt en krachtig zijn, zijn ze enorm gunstig als het aankomt op de prijs en kwaliteit verhouding. Dit is dan ook een reden waarom veel consumenten bij hun terug komen. Ze doen niet voor niks al jaren mee in deze markt! Ontdek onze top 3 van Philips en bekijk de 18 beste aanbiedingen!

Philips stoomstrijkijzer
Philips strijkijzer

Selectie van de 18 beste Philips Stoomstrijkijzer aanbiedingen en producten

Wist je dat je online doorlopend aanbiedingen kunt scoren? Haal jouw nieuwe stoomstrijkijzer van Philips in huis en profiteer van lage prijzen, gratis verzending en lees alle reviews. Hieronder vind je onze selectie!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Top 3 stoomstrijkijzers van Philips

Uiteraard hebben we een top drie Philips stoomstrijkijzers samengesteld. Hieronder noemen we de drie populairste en meest gewaardeerde Philips strijkijzers om je keuze wat gemakkelijker te maken.

Philips stoomstrijkijzer hi5918/20

Allereerst op de lijst staat de Philips hi5918/20, en dat is niet zomaar. Dit model van Philips is uitgerust met onder anderen een extra krachtige continue stroom voor een snellere strijk beurt. De continue stroom wordt gegenereerd door de strijkbout zelf, je hoeft hier niks voor te doen.

Dit is niet het enige. Ook het afneembare waterreservoir van 1.1L zorgt ervoor dat je kunt blijven strijken. De automatische uitschakeling is ook zo’n fijn extraatje die ingebouwd zit. Gebruik je de strijkbout voor een bepaalde periode niet? Dan gaat hij vanzelf uit.

De keramische plaat waar de zool van gemaakt is, glijdt goed over alle kleding stukken. Hij kleeft niet, en hij is ook nog eens krasbestendig. Hij behoudt daardoor zijn kwaliteit. Ook wanneer hij veel gebruikt is. Het schoonhouden van het ijzer is daarnaast ook geen enkel probleem. Je kleding blijft dus fris en schoon na het strijken.Het ingebouwde ontkalkingssysteem maakt deze en de andere strijkbouten van Philips uniek. Je hoeft hier niks voor te doen, het apparaat ontkalkt zichzelf.

Philips gc1744/20 strijkijzer

De Philips strijkijzer gc1744/20, is een kleinere strijkijzer die zijn werk eenvoudig en effectief volbrengt. Dit strijkijzer is nog zo een topper die doet wat Philips beloofd en dat merk je. Hoe doet hij dat? Hieronder noemen we een aantal van zijn eigenschappen.

Een hardnekkige stoom productie zorgt ervoor dat de meest hardnekkige kreukels eenvoudig verwijderd worden. De combinatie van de stoom en het gladde ijzer zorgen ervoor dat kreukels uit stof verdwijnen. De ingebouwde calc clean functie bij dit ijzer zorgt er op zijn manier voor dat het strijkijzer langer meegaat. Zonder het hoeven aanschaffen van ontkalkingsmiddelen of het uitvoeren van ingewikkelde handelingen. Ideaal, als je het ons vraagt!

Deze strijkbout beschikt over een 220ml waterreservoir wat er voor zorgt dat je meer kleren kunt strijken in een enkele beurt. Je hoeft dus minder snel water toe toevoegen aan de strijkbout.

Niet alleen de stoom functie zorgt voor het verwijderen van (hardnekkige) kreukels, maar ook de sprayfunctie is om diezelfde reden ingebouwd in het strijkijzer. Je sprayt wat heet water op de kreukels, gaat er overheen met het ijzer, en het is alsof er nooit een kreukel gezeten heeft!

Philips Azur stoomstrijkijzer

Als laatste op het lijstje, maar zeker niet de minste staat de Philips azur. Gebruik je de Philips Azur? Dan is de stroomprestatie gegarandeerd met kreukelvrije kleding als resultaat. Precies wat je wilt.

Dit strijkijzer is uitgerust met onder anderen een continue hoge stoomstoot, en een steamglide advanced zoolplaat. De stoomstoot helpt kreukels egaliseren, en de zoolplaat glijdt eenvoudig over alle type stof heen.

Met 2600 watt vermogen is de strijkbout snel op temperatuur en klaar voor gebruik. Zoals al eerder benoemd gaat Philips voor efficiëntie maar ook kwaliteit, wanneer het aankomt op strijken. Kies je de Philips Azur strijkbout? Dan kies je net als bij de bovengenoemde twee strijkbouten voor een krachtige strijkbout die doet wat Philips je belooft.

Hoe moet je een philips strijkijzer ontkalken?

Hoe je een Philips stoomstrijkijzer moet ontkalken? Dat is een makkie! Het ideale van de strijkijzers van Philips is dat ze een ingebouwd systeem hebben genaamd de quick calc release, wat het kalk uit het strijkijzer verwijderd.

Wat je moet doen is op de knop van de stoomstrijkijzer drukken. Het reservoir komt los. Je verwijdert nu de inhoud en vervolgens maak je het reservoir eenvoudig schoon. Je droogt het reservoir af en stop het weer terug.

Je hoeft verder dus niks te doen, zoals bijvoorbeeld additionele middelen toevoegen. Het ontkalkingssysteem zorgt ervoor dat je Philips stoomstrijkijzer langer mee gaat. Zonder het extra werk, wie wil dat nou niet?

Ook populair in deze categorie: