Wasmachine kopen

30 beste Wasmachine aanbiedingen en Top merken

Je bent op zoek naar een nieuwe wasmachine, maar waar begin je de zoektocht? De vele merken en types maken de keuze niet makkelijk, daarom selecteren wij doorlopend de top 30 beste wasmachines die je eenvoudig online kunt kopen. Geen gedoe met een aanhanger, ‘gewoon’ gratis thuisbezorgd!

Kies een wasmachine met het juiste laadvermogen, wasprogramma’s naar keuze en uiteraard jouw budget. Een mooie extra feature zou een automatische wasmachine reiniger functie kunnen zijn, die bij vele modellen aanwezig is. Ook handig is een anti-kreukfase. Ontdek alle opties en programma’s van jouw favoriete wasmachine!

Hieronder vind je de actuele top 30 wasmachines uit onze persoonlijke selectie. Kies een wasmachine naar keuze en profiteer van een aanbieding of voordeelprijs!

Wasmachine kopen

Top 30 wasmachine aanbiedingen en merken

Profiteer van onze selectie van de beste merken en wasmachine aanbiedingen. Kies voor AEG, Siemens, BEKO, Miele of en andere topmerken. De prijzen en selectie kunnen dagelijks wijzigen.

Let op: prijzen en aanbiedingen wijzigen dagelijks.

Top 4 beste wasmachines

Om je te voorzien van een gedegen advies zijn wij meerdere wasmachines gaan testen. Uit onze ervaring en review kwamen de 5 volgende merken en type wasmachines. Deze komen als beste uit de test op basis van resultaat, onderhoud en levensduur en uiteraard prijs. Stuk voor stuk bekende merken en top machines. 

1. Samsung WW90TA049TH EcoBubble

De Samsung Ecobubble met typenummer WW90TA049TH komt met stipt als beste uit de test. De waskracht van de Samsung WW90TA049TH is enorm en de levensduur fantastisch. Nooit eerder hebben wij zo’n fijne wasmachine mogen testen, en deze bleef hoe dan ook staan!

Met de Samsung WW90TA049TH EcoBubble kun je tot wel 9 kg aan capaciteit kwijt, waardoor je zeer grote wasjes kunt draaien. Door de EcoBubble functie wordt water en wasmiddel erg soepel en gecombineerd als schuim in de trommel van de Samsung wasmachine geblazen. Hierdoor ervaar je een zeer efficiente reiniging en worden hardnekkige vlekken in kleding beter verwijderd door de BubbleSoak. De wasmachine trommel wordt via het DrumClean programma schoongemaakt schade en reukvorming aan kleding is verleden tijd! Ontdek nu zelf de Samsung WW90TA049TH EcoBubble 5000 serie.

2. AEG L8FEOKOMIX

De AEG heeft een stoomfunctie (ook wel ProSteam) om je kleding frisser en kreukvrij te maken. Dit ervaarden wij als zeer prettig en is een absolute toevoeging aan dit model. De volledige benaming van dit fijne merk is AEG L8FEOKOMIX – 8000 serie – ÖKOMix. Een stapje hoger biedt dit merk ook nog de AEG L8FE8KG aan. 

Met een geluidsniveau van 77 decibel en 1600 toeren is dit een zeer fijne machine. Het energielabel is B en mag ook netjes genoemd worden. De AEG L8FEOKOMIX heeft met 9 kg een extra grote trommel waarmee je enorm veel kunt wassen in één keer. Net als bij de Samsung heeft AEG een technologie (ÖKOMix) die je wasmiddel activeert voor een ultieme reiniging. De AEG L8FEOKOMIX is zeer luxe en en energiezuinig, een gouden combinatie!

3. Whirlpool vrijstaande wasmachine

Kenmerkend aan deze vrijstaande wasmachine van Whirlpool is dat geuren binnen 20 minuten zullen verdwijnen. Speciaal voor huishoudens die snelle wasjes willen draaien heeft dit merk deze fijne wasmachine ontwikkelt. Dit is mogelijk door het SteamRefresh programma, waarmee je kleding kunt stomen en dus niet speciaal hoeft te wassen na 1 keer dragen.

Met een zeer royale capaciteit van 7kg kun je ook nog eens wassen voor het hele gezin. De snelle en handige snelheid waarmee de trommel draait van 1400 omwentelingen per minuut, zorg ervoor dat je snel het doel bereikt. Gebruik nooit teveel Ariel wasmiddel of een ander merk door de intelligente 6th SENSE sensoren. Deze zorgen ervoor dat programma’s en instellingen worden aangepast op basis van de grootte en het type belading van de machine. De prijs? Vaak vind je deze vrijstaande wasmachine voor slechts minder dan €500!

4. Siemens WM14N075NL – iQ300

Op nummer 4 vind je de Siemens WM14N075NL iQ300. Dit model van Siemens staat bekend als de beste in de Siemens lijn en is zeer krachtig te noemen. Het toerental bedraagt 1400 en het geluidsniveau is laag met 75 decibel. Je was komt door de lage toeren erg droog uit de Siemens wasmachine, waardoor je de kleren zo weer kunt dragen!

De Siemens WM14N075NL heeft een handige bijvulfunctie, waardoor je de trommel nog kunt openen wanneer je was bent vergeten toe te voegen. Dit zien we nog bijna nergens en is een absoluut pluspunt. Met de varioSpeed functie kun je ook nog eens tot 10 keer sneller wassen. Door de iQdrive motor en de antiVibration-wand wordt de wasmachine stabiel gehouden en was je erg stil. Niet onbelangrijk is dat de Siemens WM14N075NL – iQ300 een lust voor het oog is en scherp geprijsd. Haal ‘m in huis!