Eco bubble

Samsung Eco Bubble aanbieding en top 3

Samsung Eco Bubble is revolutionair en uniek in zijn soort. De EcoBubble-technologie maakt je kleding met groots gemak schoon en gebruikt hiervoor minder energie en lage temperaturen. Ontdek de beste Samsung Eco Bubble wasmachines en actuele aanbiedingen…

Het unieke van de Eco Bubble wasmachine is dat wasmiddel met het grootste gemak wordt omgezet in bubbels (vandaar ook Eco Bubble) en hierdoor nog sneller doordringt tot de vezels van de kleding. Vuil wordt sneller verwijderd en er is vele malen minder energie nodig. Een ecologische wasmachine die je veel geld gaat besparen!

Het is belangrijk dat de kleuren en vezels van je kleding behouden blijft, zodat kleding langer meegaat. Dit is dan ook het uitgangspunt van Samsung geweest bij de bouw van de Eco Bubble wasmachines. Met extra features als Hygiene Steam, Drum Clean en Bubble Soak weet je zeker dat je goed zit. Bekijk onze ervaring met de Samsung Eco Bubble en selecteer hieronder jouw aanbieding of favoriete wasmachine!

Samsung Eco Bubble
Eco Bubble

Samsung Eco Bubble aanbieding & top producten

Wees extra voordelig uit door een Samsung Eco Bubble aanbieding te kopen of één van de populaire en scherp geprijsde producten van Samsung. Doorlopend vind je online de beste prijzen en varianten, ontdek het hieronder!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Samsung Eco Bubble top 3

Samsung heeft de Eco Bubble wasmachines ingedeeld in 3 gewichtsklassen, namelijk de Samsung Eco Bubble 7kg, 8kg en 9kg. Dit slaat op het laadvermogen, ook wel vulgewicht, van de trommel en mede aan de hand van deze informatie kun jij bepalen hoeveel ruimte in de trommel je nodig hebt. De prijzen beginnen zeer laag bij de 7kg variant en lopen verder op tot de 9kg wasmachines. Hoe groter het gezin of hoe meer je wast, hoe groter de trommel moet zijn. Bekijk hieronder meer informatie…

Samsung Eco Bubble 7 kg

Breng je energierekening fors omlaag door de inzet van een Samsung Eco Bubble 7 kg wasmachine! Wassen wordt een makkelijk gebeuren en ook nog eens extra duurzaam. Was je kleding op maximaal 60 graden en zorg tevens voor een grondige reiniging door de vele functionaliteiten van deze topper. Met de Samsung EcoBubble 7kg variant heb je voldoende ruimte in je trommel om meerdere kleding tegelijk te wassen. 

Vooral de kleinere huishoudens zijn goed uit met deze variant en de vele wasprogramma’s zijn voor iedere type kleding geschikt. Zelfs vieze sportkleding wassen wordt een makkelijk karwei met Samsung Eco Bubble wasmachines! Bekijk het aanbod van de Eco Bubble 7kg variant en ontdek het nu zelf in huis…

Samsung Eco Bubble 8 kg

Ben je overtuigd van dit type wasmachine en wil je nét wat meer ruimte in de trommel? Ga dan voor de Samsung Eco Bubble 8kg variant! Met een vulgewicht van 8kg, 1400 toeren per minuut én een geluidsniveau van 72 decibel weet je dat je goed zit. Met tevens een hygiënisch stoomprogramma komt je kleding weer als nieuw uit de trommel. Door dit programma wordt stoom snel doordringt in de kleding in je trommel. Hierdoor wordt hardnekkig vuil eenvoudig en snel verwijderd en 99,9% van de bacteriën verwijderd.

Samsung Eco Bubble 8 kg is een zeer goede keuze voor huishoudens met kinderen en de vele wasprogramma’s zijn een groot voordeel. Ga voor minder kreukels, behoud van kleuren en ecologisch wassen met de Eco Bubble 8 kg!

Samsung Eco Bubble 9 kg

Met een Klasse A resultaat, maar liefst 22 wasprogramma’s en een vulgewicht van 9 kilo ben je met dit type wasmachine helemaal goed uit! De Samsung Eco Bubble 9 kg is misschien wel de meest populaire variant van dit bekende merk en heeft ook nog eens een zeer laag geluidsniveau. De anti-kreuk fase maakt het hele geburen nog eens extra interessant. Wil je je was snel klaar hebben? Kies dan voor een verkort wasprogramma.

Samsung Eco Bubble 9kg koop je in verschillende varianten wasmachines en de prijzen zijn allesbehalve over de top. Wij hebben deze wasmachine getest en zijn zeer enthousiast over de 9 kilo variant. Met een positieve review kunnen wij je absoluut adviseren deze wasmachine zelf te gaan ervaren! Bekijk het online aanbod…